Λιγά λόγια για εμάς

Το My Rendez είναι μια ειδική πλατφόρμα που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της αναζήτησης εξαιρετικών υπηρεσιών και των τοπικών ελληνικών παρόχων υπηρεσιών στους κλάδους ευεξίας, αναψυχής και προσωπικής φροντίδας.

Αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε και να κλείσετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, υποστηρίζοντας παράλληλα τις τοπικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η ιστορία μας:

Η My Rendez, που ιδρύθηκε από μια ομάδα ενθουσιωδών ταξιδιωτών και επιχειρηματιών, γεννήθηκε από την επιθυμία να απλοποιηθεί η διαδικασία εύρεσης και κράτησης μοναδικών εμπειριών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ελλάδα. Κατανοούμε τη σημασία των αξέχαστων εμπειριών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και προσπαθούμε να σας διευκολύνουμε να συνδεθείτε με τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών στη χώρα.

Η δέσμευσή μας:

Στο My Rendez, δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης τόσο για τους πελάτες όσο και για τους παρόχους υπηρεσιών. Διαλέγουμε και επαληθεύουμε κάθε πάροχο υπηρεσιών που περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα μας για να διασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και επαγγελματισμού. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει και να εξασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία κράτησης για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Είτε είστε πάροχος υπηρεσιών που επιθυμεί να επεκτείνει την εμβέλειά του είτε ταξιδιώτης που αναζητά αξέχαστες εμπειρίες στην Ελλάδα, το My Rendez είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε ένα ταξίδι μαζί μας!