Ενταχθείτε στο μεγαλύτερο δίκτυο παροχών υπηρεσιών στην Ελλάδα

Ενταχθείτε στο κορυφαίο δίκτυο πάροχων υπηρεσιών στην Ελλάδα

αυξημένη ορατότητα

απρόσκοπτη διαχείριση κρατήσεων

προσέγγιση ευρύτερου κοινού

Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις

Πώς λειτουργεί

Ξεκινώντας με το My Rendez

1. Καταγράφουμε τις υπηρεσίες σας

2. Δημιουργούμε το προφίλ σας

3. Διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας

4. Σας συνδέουμε με πελάτες από την Eλλάδα και το εξωτερικό

Starter

Free
  • Online κράτηση
  • Ομαδικές κρατήσεις
  • Ειδοποιήσεις Email & Whats up

Pro

12
Free Προσφορά για το πρώτο έτος
  • Πρόσθετες υπηρεσίες
  • Εκπτωτικά κουπόνια
  • Συγχρονισμός ημερολογίου Google & Outlook
περιορισμένο

Business

Contact Us
  • Πολλαπλές καταχωρήσεις
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές
  • Ειδοποιήσεις Sms

ΣΥΧΝEΣ ΕΡΩΤHΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Μόλις μας δώσετε τα στοιχεία σας και τις πληροφορίες για την υπηρεσία σας, η ομάδα μας στο My Rendez θα δημιουργήσει μια επαγγελματική ενιαία σελίδα υπηρεσίας για την επιχείρησή σας στην πλατφόρμα μας. Αυτό θα προβάλλει τις προσφορές σας, τις εικόνες και άλλες βασικές λεπτομέρειες για να προσελκύσει πιθανούς πελάτες.

Όχι, το My Rendez είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών την ευκαιρία να υποβάλουν μια απλή καταχώριση υπηρεσιών στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Αυτό σας επιτρέπει να προβάλλετε εύκολα τις υπηρεσίες σας σε ένα ευρύ κοινό δυνητικών πελατών, συμπεριλαμβανομένων των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, χωρίς κανένα αρχικό κόστος. Εγγραφείτε στο My Rendez σήμερα και αρχίστε να συνδέεστε με πελάτες χωρίς αρχικό κόστος!

Όταν ένας πελάτης κλείνει μια υπηρεσία μέσω του My Rendez, θα χρεώνεται μόνο με μια προκαταβολή ως τέλος υπηρεσίας κράτησης. Η προκαταβολή αυτή εξασφαλίζει το ραντεβού τους με τον πάροχο υπηρεσιών. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνεται απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή της υπηρεσίας.

Οι πάροχοι υπηρεσιών θα λαμβάνουν την υπόλοιπη πληρωμή από τους πελάτες απευθείας κατά τη στιγμή της υπηρεσίας. Εναπόκειται στον πάροχο υπηρεσιών να καθορίσει τις προτιμώμενες μεθόδους πληρωμής, όπως μετρητά, πιστωτικές κάρτες ή ηλεκτρονικές πληρωμές, και να το γνωστοποιήσει στους πελάτες του.

Ναι, το My Rendez επιτρέπει στους πελάτες και τους παρόχους υπηρεσιών να επικοινωνούν απευθείας μέσω της πλατφόρμας. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει τον ομαλό συντονισμό και επιτρέπει και στα δύο μέρη να συζητήσουν τυχόν ειδικές απαιτήσεις ή προτιμήσεις πριν από το ραντεβού.

Οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να ορίσουν τις δικές τους πολιτικές ακύρωσης και επαναπρογραμματισμού στο My Rendez. Οι πελάτες πρέπει να ακολουθούν την καθορισμένη πολιτική του παρόχου όταν ζητούν ακύρωση ή ανανέωση των ραντεβού τους. Εάν ένας πελάτης χρειαστεί να κάνει αλλαγές στην κράτησή του, μπορεί να το κάνει μέσω της πλατφόρμας επικοινωνώντας με τον πάροχο υπηρεσιών.

Το My Rendez προσφέρει ειδική υποστήριξη πελατών για τους παρόχους υπηρεσιών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας μέσω email, τηλεφώνου ή του ενσωματωμένου συστήματος μηνυμάτων της πλατφόρμας.

+30 210 220 8037

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: b2b@myrendez.com