Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με την Φάλια, επαγγελματία κομμωτή | Καισαριανή, Αθήνα

647588456e6c1

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ανακαλύψτε τη μεταμορφωτική δύναμη ενός υπέροχου χτενίσματος με τη Φαλία Α, μια παθιασμένη κομμώτρια και ιδιοκτήτρια ενός μοντέρνου κομμωτηρίου στην Καισαριανή της Αθήνας. Η Φάλια προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας, από κοψίματα ακριβείας μέχρι εξειδικευμένο styling.

Ζήστε μια χαλαρωτική και αναζωογονητική συνεδρία μαλλιών που όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνισή σας αλλά και αναζωογονεί το πνεύμα σας. Είτε προετοιμάζεστε για ένα ιδιαίτερο γεγονός είτε αναζητάτε μια φρέσκια, καθημερινή εμφάνιση, η εξατομικευμένη προσέγγιση της Φάλια εξασφαλίζει ότι θα φύγετε από την καρέκλα της με αυτοπεποίθηση και αναζωογόνηση.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Εκτός από το styling μαλλιών, η Φάλια προσφέρει μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία υπηρεσιών βαφής, ανταύγειες μαλλιών και θεραπευτικές θεραπείες. Αυτές οι υπηρεσίες όχι μόνο προσθέτουν διάσταση και ζωντάνια στα μαλλιά σας, αλλά και διατηρούν την υγεία και τη λάμψη τους.

Για να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών των πελατών της, η Falia παρέχει επίσης κινητή υπηρεσία, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο styling μαλλιών στον τόπο σας. Αυτή η ευέλικτη υπηρεσία είναι ιδανική για όσους αναζητούν επαγγελματική φροντίδα μαλλιών χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Bio

Γνωρίστε τη Φάλια, μια επαγγελματία κομμώτρια με έδρα την Καισαριανή στην Αθήνα. Ως ιδιοκτήτρια του δικού της κομμωτηρίου, η Φάλια φέρνει ένα απαράμιλλο πάθος για το styling των μαλλιών και μια δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών σε κάθε ραντεβού.

Με έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση των τελευταίων τάσεων στα μαλλιά, η Φάλια προσφέρει μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία περιποίησης μαλλιών. Η τεχνογνωσία της στο styling, το βάψιμο και τις υπηρεσίες περιποίησης εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας είναι πάντα σε καλά χέρια.

Αγκαλιάστε τη δύναμη των υπέροχων μαλλιών με τη Φάλια. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και το πάθος της για τη φροντίδα των μαλλιών, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στο styling των μαλλιών.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.