Αναζωογονητικό ταξίδι γυμναστικής με την Κατερίνα Β: Η προσωπική σας προπονήτρια δύναμης και Pilates | Θεσσαλονίκη

katerina_B_2

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Η Κατερίνα Μπ. είναι μια έμπειρη και αφοσιωμένη Personal Trainer με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται στην προπόνηση δύναμης με Pilates Mat και Props. Η Κατερίνα, που μιλάει αγγλικά, είναι καλά εξοπλισμένη για να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών να επιτύχουν τους στόχους τους σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Το πάθος της Κατερίνας για τη δουλειά της και τους πελάτες της λάμπει έντονα σε κάθε συνεδρία που πραγματοποιεί. Απώτερος στόχος της είναι να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ψυχικής ευεξίας των πελατών της. Μέσα από τα σχολαστικά και εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, προωθεί τη σωματική δύναμη, τη βελτιωμένη στάση του σώματος, την αυξημένη κινητικότητα και την εσωτερική γαλήνη.

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Εκπαίδευση Pilates Mat & Props: Πιλάτες: Αυτή η ολιστική προσέγγιση στη γυμναστική ενσωματώνει τη χρήση διαφόρων στηριγμάτων Pilates και ασκήσεων με βάση το στρώμα για να δημιουργήσει δυναμικές, ολοκληρωμένες προπονήσεις. Αυτή η πρακτική στοχεύει στη βελτίωση της συνολικής δύναμης του σώματος, της ισορροπίας, της ευλυγισίας και της σύνδεσης νου-σώματος.
  • Προπόνηση δύναμης: Η Κατερίνα σχεδιάζει και εφαρμόζει στοχευμένα προγράμματα προπόνησης δύναμης για να βοηθήσει τους πελάτες να χτίσουν μυς, να βελτιώσουν τη σωματική απόδοση και να αυξήσουν το μεταβολικό ρυθμό. Αυτά τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα με βάση το επίπεδο φυσικής κατάστασης και τους στόχους του κάθε ατόμου.

Bio

Είτε είστε αρχάριος και θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γυμναστική, είτε έμπειρος αθλητής που θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του, η ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προσέγγιση της Κατερίνας Μπ. στη γυμναστική είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει τα εργαλεία και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε. Αγκαλιάστε μια μεταμορφωτική εμπειρία γυμναστικής και δείτε τον θετικό αντίκτυπο στο σώμα, το μυαλό και τη συνολική ποιότητα ζωής σας με την Κατερίνα Μπ., την έμπιστη personal trainer σας στη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.