Δημιουργική Καλλιτεχνία Νυχιών με την Ioanna X. | Αθήνα

Weading maniqure

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Μπείτε στον άνετο και φιλόξενο χώρο του home studio της Ιωάννας Χ., που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μικρή απόσταση από το σταθμό ΗΣΑΠ-Μετρό στο κέντρο της Αθήνας. Η Ιωάννα ειδικεύεται στην τέχνη των νυχιών και έχει ως στόχο να ζωντανέψει τα μοναδικά σας οράματα, μετατρέποντας τα νύχια σας σε καμβά για τη δημιουργικότητά της – και όλα αυτά σε προσιτή τιμή.

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Καλλιτεχνία νυχιών: Ιωάννα είναι έμπειρη στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας σχεδίων που ταιριάζουν στο στυλ και τη διάθεσή σας. Από την απλή κομψότητα μέχρι τα εξωφρενικά σχέδια, αφήστε την να διακοσμήσει τα νύχια σας με τρόπο που να εκφράζει πραγματικά την προσωπικότητά σας.
  • Προσαρμοσμένα σχέδια: Ψάχνετε για κάτι πραγματικά μοναδικό; Μοιραστείτε τις ιδέες σας με την Ιωάννα και παρακολουθήστε την να τις μετατρέπει σε εκπληκτικά σχέδια νυχιών.

Bio

Η Ioanna X. είναι μια παθιασμένη nail artist με έδρα την Αθήνα. Το στούντιό της παρέχει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όπου η δημιουργικότητα συναντά τη χειροτεχνία. Η αφοσίωση της Ιωάννας στην τέχνη της και το έντονο μάτι της για τη λεπτομέρεια εξασφαλίζουν ότι κάθε πελάτισσα φεύγει από το στούντιό της με ένα σχέδιο νυχιών που είναι όμορφο και μοναδικό.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.