Εμπειρία μασάζ πλήρους σώματος με την Anna G. | Μύκονος

faceless-beautician-doing-body-dry-brush-massage-t-2022-02-24-22-29-01-utc

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Αφεθείτε σε μια πολυτελή εμπειρία μασάζ ολόκληρου του σώματος με την Anna G. στη γραφική Μύκονο. Η υπηρεσία της Άννας επικεντρώνεται στην ολιστική ευεξία, χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια που επιλέγονται σύμφωνα με τις ατομικές σας προτιμήσεις και απαιτήσεις.

Βυθιστείτε στον καταπραϋντικό ρυθμό των εξειδικευμένων χεριών της Άννας, καθώς το στρες και η ένταση λιώνουν από το σώμα σας. Ζήστε τη θεραπευτική δύναμη του αγγίγματος σε συνδυασμό με τα αρωματικά οφέλη των αιθέριων ελαίων, προάγοντας τη βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Το μασάζ της Άννας δεν είναι μια υπόθεση που ταιριάζει σε όλους. Αντίθετα, εξατομικεύει την εμπειρία σας προσκαλώντας σας να επιλέξετε τα αιθέρια έλαια που ταιριάζουν καλύτερα με τις προτιμήσεις σας. Το άρωμα της λεβάντας, για παράδειγμα, μπορεί να προάγει τη χαλάρωση, ενώ ο ευκάλυπτος μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις και να αναζωογονήσει το σώμα. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι κάθε συνεδρία μασάζ ανταποκρίνεται στις μοναδικές σας ανάγκες, ενισχύοντας τη συνολική αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Bio

Η Anna G. είναι μια επαγγελματίας θεραπεύτρια μασάζ που προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στη Μύκονο. Με τα εξειδικευμένα χέρια της και τη βαθιά γνώση των θεραπευτικών ελαίων, προσφέρει μια εμπειρία μασάζ που εκτείνεται πέρα από το σωματικό. Η προσέγγισή της στο μασάζ είναι μια σύνθεση των ικανοτήτων της, των προτιμήσεών σας και της φυσικής ομορφιάς της Μυκόνου, δημιουργώντας μια ολιστική εμπειρία που περιποιείται το σώμα, ηρεμεί το μυαλό και εξυψώνει το πνεύμα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία της Άννας για να σας καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι αποκατάστασης που θα σας αφήσει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να αγκαλιάσετε ό,τι έρχεται στη συνέχεια.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.