Εμπλουτίστε το ταξίδι της ευεξίας σας με τη Μαρία Α., Επαγγελματία Εκπαιδεύτρια Γιόγκα και Pilates | Βουλιαγμένη, Αθήνα

pic 2

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ξεκινήστε ένα εμπλουτιστικό ταξίδι προς ένα πιο υγιές μυαλό, σώμα και πνεύμα με τη Μαρία Α., πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα και πιλάτες 500 ωρών με έδρα την εκπληκτική παραθαλάσσια πόλη της Βουλιαγμένης στην Αθήνα. Αναμειγνύοντας μια σειρά από στυλ γιόγκα, όπως Hatha, Vinyasa και Restorative Yoga, η Μαρία καθοδηγεί επιδέξια τους μαθητές της στο ταξίδι της ευεξίας τους. Με έντονη κατανόηση της δυναμικής της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής υγείας, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην προσωπική ευεξία που τη διακρίνει ως κορυφαία δασκάλα γιόγκα στην Αθήνα.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Βυθιστείτε στο ποικίλο φάσμα των προσφορών της Maria, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικά επίπεδα πρακτικής και προσωπικές προτιμήσεις:

  • Διδασκαλία γιόγκα: Αγκαλιάστε τη δύναμη της γιόγκα στις διάφορες μορφές της. Η Μαρία παρέχει εξειδικευμένη διδασκαλία σε Hatha, Vinyasa και Restorative Yoga, εστιάζοντας στη βαθιά σύνδεση μεταξύ των σωματικών στάσεων και της συνειδητής αναπνοής.
  • Ειδικές συνεδρίες γιόγκα: Ζήστε την ομορφιά των συνεδριών γιόγκα με ηλιοβασίλεμα και πανσέληνο. Αυτές οι πρακτικές συνδυάζουν την ηρεμιστική αισθητική του φυσικού κόσμου με την εσωτερική ηρεμία που επιτυγχάνεται μέσω της γιόγκα.
  • Πρακτικές διαλογισμού: Εμβαθύνετε σε ισχυρές τεχνικές διαχείρισης του στρες, όπως το EFT και η Καθοδηγούμενη Εικόνα, καθώς και σε παραδοσιακές πρακτικές διαλογισμού που ενθαρρύνουν τη χαλάρωση, τη διανοητική διαύγεια και τη συναισθηματική ισορροπία.
  • Μαθήματα ευλυγισίας και διατάσεων: Αυξήστε το εύρος της κίνησής σας και βελτιώστε την ευθυγράμμιση του σώματός σας με τα εξειδικευμένα μαθήματα ευλυγισίας και διατάσεων της Μαρίας.
  • Pilates: Χτίστε τη δύναμη του κορμού και βελτιώστε τη στάση του σώματός σας με το Pilates. Η Μαρία παρέχει οδηγίες για ασκήσεις σε στρώμα, ασκήσεις σε αναμορφωτή και ασκήσεις με τη βοήθεια στηριγμάτων.

Bio

Το πάθος της Μαρίας για το ανθρώπινο σώμα και το μυαλό, η συνεχής αναζήτηση της γνώσης και η αφοσίωσή της στην πρακτική της, την κάνουν να ξεχωρίζει. Ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Επιστήμη του Άγχους και της Προαγωγής της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταφέρει τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα στην πρακτική της. Επί του παρόντος, επεκτείνει επίσης τις γνώσεις της στην ανθρώπινη νευροανατομία μέσω του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Τα μοναδικά διαπιστευτήριά της περιλαμβάνουν πιστοποιήσεις της NASM για εξειδικευμένους πληθυσμούς και παθολογίες.

Το πρωτοποριακό ερευνητικό της έργο σχετικά με τη διαχείριση του στρες σε άτομα με χρόνιο πόνο, το οποίο διεξήχθη σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital, έλαβε αναγνώριση σε δύο σημαντικά συνέδρια. Πέρα από τις ακαδημαϊκές της αναζητήσεις, η Μαρία έχει αξιοποιήσει την κατανόησή της για τη διαχείριση του στρες με έναν μοναδικό τρόπο, γράφοντας το βιβλίο ζωγραφικής ενηλίκων “YONDALA”, ένα καινοτόμο εργαλείο για τη διαχείριση του στρες.

Με αποδεδειγμένο ιστορικό στην καθοδήγηση διαφόρων εργαστηρίων και με την ικανότητά της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα αγγλικά και τα γαλλικά, η Μαρία προσφέρει ένα περιεκτικό, εμπλουτιστικό περιβάλλον για τους πελάτες της. Ξεκινήστε ένα ταξίδι ευεξίας με τη Μαρία και ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη της γιόγκα και του πιλάτες στην καρδιά της Αθήνας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.