Ενισχύστε την υγεία και την ευεξία σας με τα μαθήματα Pilates της Elli | Athens

engin-akyurt-8GBOzXM1J1M-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Η Έλλη Α. είναι μια αφοσιωμένη εκπαιδεύτρια Pilates με έδρα την Αθήνα, γνωστή για την παθιασμένη προσέγγισή της στη βελτίωση της συνολικής υγείας και της φυσικής κατάστασης. Χρησιμοποιώντας την καθιερωμένη μέθοδο Pilates, η Elli δημιουργεί μια δυναμωτική, ψυχοσωματική προπόνηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Εξατομικευμένα μαθήματα Pilates: Elli επικεντρώνονται στη συγκέντρωση, τη σωστή ευθυγράμμιση, τη ροή της κίνησης και την ισορροπία ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος ασκούμενος, η Elli προσαρμόζει τις οδηγίες της στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, φροντίζοντας να αποκομίζετε τα μέγιστα από κάθε συνεδρία.

Bio

Η Έλλη είναι ένα πολύπλευρο άτομο με ποικίλα ενδιαφέροντα, από το χορό και τον κινηματογράφο μέχρι την κοινωνική εργασία. Η αγάπη της για το Pilates προέκυψε από το πάθος της για τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και την επιθυμία της να βοηθήσει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Εκτός από την διδασκαλία Pilates, ασχολείται και με το κοινωνικό έργο, βοηθώντας άστεγους στην Αθήνα. Η προσέγγιση της Elli στο Pilates επικεντρώνεται στην ιδέα ότι η συνεχής μάθηση και προσαρμογή την κάνουν καλύτερη εκπαιδεύτρια. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, βασικά γαλλικά και φυσικά ελληνικά.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.