Εξατομικευμένες συνεδρίες γιόγκα με τη Σοφία | Άλιμος, Αθήνα

264653733_6493309260740025_2332591543325205448_n

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Μπείτε σε έναν κόσμο γαλήνης και ευεξίας με τα μαθήματα γιόγκα της Σοφίας Γούλα στην Αθήνα. Η Sofia προσφέρει μια ποικιλία στυλ γιόγκα, όπως Hatha, Ashtanga (1η σειρά) και Vinyasa, απευθυνόμενη τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους γιόγκι. Αυτές οι συνεδρίες γιόγκα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία, ενώ παράλληλα προάγουν την αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης και της ενσυνειδητότητας.

Η κατανόηση της Σοφίας για τη μηχανική του σώματος και την κίνηση, που απέκτησε από το φυσιοθεραπευτικό της υπόβαθρο, επηρεάζει τη διδασκαλία της γιόγκα, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και ωφέλιμη πρακτική για κάθε μαθητή. Οι συνεδρίες της επικεντρώνονται όχι μόνο στις σωματικές στάσεις αλλά και στην αναπνοή, βοηθώντας τους μαθητές να καλλιεργήσουν μια ολιστική πρακτική γιόγκα που θρέφει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Εκτός από τα ομαδικά μαθήματα γιόγκα, η Sofia παρέχει επίσης εξατομικευμένες συνεδρίες θεραπείας γιόγκα. Αυτά τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες και συνθήκες σας, καθιστώντας τα ιδανικά για όσους αναρρώνουν από τραυματισμούς ή αντιμετωπίζουν χρόνιους πόνους. Η εμπειρία της Σοφίας ως φυσιοθεραπεύτριας της επιτρέπει να προσαρμόζει και να τροποποιεί τις στάσεις ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις κάθε ατόμου, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της γιόγκα, ανεξάρτητα από τους φυσικούς περιορισμούς.

Bio

Γνωρίστε τη Σοφία Γούλα, την αφοσιωμένη δασκάλα γιόγκα και αδειούχο φυσιοθεραπεύτρια. Η Σοφία συνδυάζει τη διπλή εμπειρία της στη γιόγκα και τη φυσιοθεραπεία για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ευεξία.

Ως ιδιοκτήτρια φυσικοθεραπευτικής κλινικής, η Σοφία έχει πλήρη κατανόηση της ανθρώπινης ανατομίας και της μηχανικής του σώματος. Αυτή η γνώση, σε συνδυασμό με την εκπαίδευσή της στη γιόγκα, της επιτρέπει να καθοδηγεί τους μαθητές της μέσα από την πρακτική τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Το ζεστό και υποστηρικτικό στυλ διδασκαλίας της Σοφίας δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για μαθητές όλων των επιπέδων.

Ελάτε μαζί με τη Σοφία Γούλα για μια συνεδρία γιόγκα σήμερα και ξεκινήστε ένα ταξίδι προς τη σωματική υγεία και την εσωτερική γαλήνη. Αφήστε την να σας καθοδηγήσει μέσα από μια πρακτική που θρέφει το σώμα σας, ηρεμεί το μυαλό σας και εξυψώνει το πνεύμα σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.