Επαγγελματικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας & μασάζ με τον Στάθη Γ. | Θεσσαλονίκη

bas-peperzak-J1trUf0Lj3Q-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ο Στάθης Γ. προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, με εξειδίκευση στις συνεδρίες μασάζ που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Με βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φυσιολογίας και πολυετή επαγγελματική εμπειρία, ο Στάθης διασφαλίζει ότι κάθε συνεδρία συμβάλλει στη συνολική σας ευεξία.

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Φυσικοθεραπεία: Στάθης προσφέρει εξειδικευμένες συνεδρίες φυσικοθεραπείας που προσαρμόζονται στις ατομικές σας ανάγκες, είτε αναζητάτε θεραπεία για έναν τραυματισμό, είτε για μια χρόνια πάθηση, είτε αναζητάτε προληπτική φροντίδα.
  • Θεραπεία μασάζ: Στάθης παρέχει θεραπευτικές συνεδρίες μασάζ που όχι μόνο βοηθούν στην ανακούφιση από το άγχος και την ένταση, αλλά προάγουν επίσης τη σωματική επούλωση και αποκατάσταση.

Bio

Ο Στάθης Γ. είναι ένας αφοσιωμένος και επαγγελματίας φυσιοθεραπευτής με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στα 31 του χρόνια, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον τομέα, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές του για να παρέχει θεραπείες προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των πελατών του. Ο Στάθης καθοδηγείται από μια γνήσια επιθυμία να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες του προσφέρουν αποτελεσματική ανακούφιση και θεραπευτικό όφελος.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.