Ζήστε την τέχνη της κίνησης με την Vip-Dance, εξειδικευμένη Pilates Instructor και Εκπαιδεύτρια Χορού | Αθήνα

dylan-gillis-YJdCZba0TYE-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Η VIP-Dance, με έδρα την Αθήνα στο Περιστέρι, λειτουργεί ως ένα δυναμικό κέντρο ολιστικής ευεξίας, συνδυάζοντας τη δύναμη του χορού και του Pilates για την προώθηση της υγείας, της ευεξίας και της αυτοέκφρασης. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, η VIP-Dance απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντα, εξασφαλίζοντας ένα ελκυστικό, χωρίς αποκλεισμούς και ενδυναμωτικό περιβάλλον.

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Pilates: Πιλάτες: Ένας ιδανικός τρόπος για την ενίσχυση της δύναμης του κορμού, τη βελτίωση της ευελιξίας και την προαγωγή της συνολικής υγείας. Τα μαθήματα Pilates καθοδηγούνται από έμπειρους εκπαιδευτές που προσαρμόζουν τα προγράμματα ώστε να προσαρμόζονται και να προκαλούν άτομα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης.
  • Παιδικός χορός: Τα μαθήματα Kids Dance βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους, να αναπτύξουν κινητικές δεξιότητες και να καλλιεργήσουν μια δια βίου αγάπη για το χορό. Αυτά τα μαθήματα προσφέρουν έναν διασκεδαστικό, ενεργητικό τρόπο στα παιδιά να παραμείνουν ενεργά και υγιή.
  • Λατινικός χορός: Ζήστε το ρυθμό και το πάθος του λατινικού χορού. Τα μαθήματα λατινικών χορών είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι ζωντανά, ελκυστικά και προσιτά σε όλους, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία χορού.
  • Hip Hop: Με μεγάλη έμφαση στο ρυθμό, την έκφραση και τη συμπεριφορά, τα μαθήματα Hip Hop προσφέρουν στους χορευτές μας μια υψηλής ενέργειας, δημιουργική διέξοδο για να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν το μοναδικό τους στυλ.
  • Εμπορικός χορός: Εμπορικός Χορός: Συνδυάζοντας στοιχεία από διάφορα είδη χορού, τα μαθήματα Εμπορικού Χορού επικεντρώνονται στις δεξιότητες απόδοσης, στην έκφραση και στις τεχνικές που συχνά εμφανίζονται σε μουσικά βίντεο και σε ζωντανές σκηνικές παραστάσεις.
  • Χορός με ψηλά τακούνια: Τα μαθήματα High Heels έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε την τέχνη του χορού με τακούνια, προωθώντας την αυτοπεποίθηση, τη χάρη και την αυτοκυριαρχία.

Bio

Στο VIP-Dance, προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μάθημα μια εμπλουτιστική εμπειρία, συνδυάζοντας την επαγγελματική διδασκαλία με ένα υποστηρικτικό, κοινοτικό περιβάλλον. Είτε θέλετε να μάθετε ένα νέο στυλ χορού, είτε να κάνετε μια ικανοποιητική προπόνηση, είτε απλά να διασκεδάσετε παραμένοντας δραστήριοι, το VIP-Dance in Athens σας καλωσορίζει στη δυναμική και ποικιλόμορφη χορευτική μας κοινότητα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.