Μαθήματα κατάδυσης και εκδρομές με το Planet Blue Dive Center | Λαύριο, Αθήνα

6465df2bd6b79

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Βουτήξτε σε έναν εντελώς νέο κόσμο με το Planet Blue Dive Center, με επικεφαλής τον Στέφανο στο Λαύριο της Αθήνας. Προσφέροντας μια σειρά μαθημάτων από αρχάριους έως προχωρημένους δύτες, ο Στέφανος συνδυάζει τις τεράστιες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του για να προσφέρει μια αξέχαστη υποβρύχια εμπειρία.

Αυτά τα μαθήματα κατάδυσης παρέχουν βήμα προς βήμα εκπαίδευση στις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για ασφαλείς και ευχάριστες καταδύσεις. Είτε είστε αρχάριος που θέλει να δοκιμάσει την κατάδυση για πρώτη φορά είτε έμπειρος δύτης που θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές του, ο Στέφανος προσαρμόζει τα μαθήματά του στο επίπεδο των δεξιοτήτων σας και στον ατομικό σας ρυθμό μάθησης.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Πέρα από τα μαθήματα κατάδυσης, το Planet Blue Dive Center διοργανώνει επίσης καταδυτικές εκδρομές και παρέχει ενοικιαζόμενο εξοπλισμό για την εξυπηρέτησή σας. Ζήστε τη συγκίνηση της εξερεύνησης του απέραντου, πανέμορφου υποβρύχιου κόσμου κατά τη διάρκεια αυτών των εκδρομών με ξεναγό. Η υπηρεσία ενοικίασης εξοπλισμού σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε καλά συντηρημένο, υψηλής ποιότητας καταδυτικό εξοπλισμό για την υποβρύχια περιπέτειά σας.

Bio

Γνωρίστε τον Στέφανο, τη ραχοκοκαλιά του Planet Blue Dive Center. Με πάνω από 33 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταδύσεων, ο Στέφανος χειρίζεται κάθε καταδυτική συνεδρία με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα. Η μακρόχρονη παρουσία του στον κόσμο των καταδύσεων αντικατοπτρίζεται στον πλούτο των γνώσεων που μεταφέρει σε κάθε καταδυτικό μάθημα και εκδρομή.

Η αφοσίωση του Στέφανου στη δουλειά του εκτείνεται πέρα από τη διδασκαλία- φροντίζει ώστε κάθε δύτης να βιώνει τη συγκίνηση της εξερεύνησης του υποβρύχιου κόσμου με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Ξεκινήστε ένα ταξίδι σε έναν διαφορετικό κόσμο υπό την καθοδήγησή του και ζήστε τον ενθουσιασμό και το θαύμα που συνεπάγεται η εξερεύνηση των βυθών της θάλασσας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.