Μεταμορφώστε τη φυσική σας κατάσταση με τη Θεοδοσία Β | Patra

6471e052384cc

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ζήστε μια δυναμική προσέγγιση στη γυμναστική με τη Θεοδοσία Β, μια αφοσιωμένη προσωπική γυμνάστρια που προσφέρει συνεδρίες μυϊκής ενδυνάμωσης, ισομετρικές ασκήσεις και Pilates στην Αθήνα. Η μοναδική προπονητική μεθοδολογία της Θεοδοσίας, επηρεασμένη από το πάθος της για γυμναστική και ευεξία, δίνει έμφαση στην ισορροπία μεταξύ σωματικής δύναμης και ψυχικής ευεξίας.

Με κάθε συνεδρία προσαρμοσμένη στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και τους στόχους σας, η Θεοδοσία διασφαλίζει ότι οι προπονήσεις σας θα ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σας και θα σας ωθούν να φτάσετε τις δυνατότητές σας. Οι συνεδρίες της είναι ρυθμιζόμενες ως προς τη δυσκολία, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του πελάτη ή της ομάδας. Είτε προτιμάτε να γυμνάζεστε στην άνεση του σπιτιού σας είτε σε εξωτερικό χώρο, η Theodosia είναι ευέλικτη ώστε να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Πέρα από τη σωματική προπόνηση, η Θεοδοσία προσφέρει επίσης συμβουλές διατροφής για να υποστηρίξει το ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση. Αυτή η ολιστική προσέγγιση της γυμναστικής σημαίνει ότι δεν λαμβάνετε μόνο εξειδικευμένη προσωπική προπόνηση, αλλά και καθοδήγηση σχετικά με το πώς να τρέφετε το σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Bio

Γνωρίστε τη Θεοδοσία Β, την αφοσιωμένη προσωπική σας προπονήτρια και εκπαιδεύτρια Pilates. Λατρεύει τη γυμναστική και σκοπεύει να εμπνεύσει όλους να την κάνουν τρόπο ζωής. Σε κάθε συνεδρία, η Θεοδοσία και οι πελάτες της προσπαθούν μαζί να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν.

Η Θεοδοσία μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά, διευκολύνοντας την επικοινωνία με ένα ευρύ φάσμα πελατών. Είτε ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τη δύναμη, να βελτιώσετε την ευλυγισία ή απλώς να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η Θεοδοσία είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει και να σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.