Πετύχετε τους στόχους σας με την Hro, Personal Training | Θεσσαλονίκη

Hro1

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ελάτε μαζί με την Hro M., μια αφοσιωμένη personal trainer και απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για εξατομικευμένες συνεδρίες γυμναστικής προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας. Προσφέρει προσωπικές προπονήσεις και προπονήσεις μικρών ομάδων με έμφαση στις υπαίθριες δραστηριότητες, την κολύμβηση, την αεροβική και το reformer Pilates.

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Προσωπική προπόνηση: Hro προσφέρει ατομικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στους στόχους και τις ανάγκες σας. Είτε σκοπεύετε να ενισχύσετε τη δύναμή σας, να αυξήσετε την ευλυγισία σας ή να βελτιώσετε τη συνολική σας φυσική κατάσταση, είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας.
  • Εκπαίδευση μικρών ομάδων: Φέρτε μαζί σας έναν ή δύο φίλους για μια συνεδρία μικρής ομάδας. Είναι ένας διασκεδαστικός και κοινωνικός τρόπος για να παραμείνετε σε φόρμα και να είστε υπόλογοι.
  • SUP Pilates: Απολαύστε έναν νέο τρόπο για να απολαύσετε το Pilates σε ένα stand-up paddleboard. Αυτός ο συνδυασμός ισορροπίας, δύναμης και διασκέδασης στην ύπαιθρο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία γυμναστικής.

Bio

Η Hro είναι λάτρης της γυμναστικής που της αρέσει η κολύμβηση, η αεροβική και το reformer Pilates. Ως απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Hro ειδικεύεται στις υπαίθριες δραστηριότητες. Χαίρεται ιδιαίτερα όταν βοηθά τους πελάτες της να βελτιώσουν τα επίπεδα φυσικής τους κατάστασης και τη συνολική τους ευεξία. Η Hro μιλάει άπταιστα ελληνικά και αγγλικά.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.