Πετύχετε τους στόχους σας με τον Θεοδόση Η, πιστοποιημένο προσωπικό γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

647098ca86001

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ξεκινήστε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι γυμναστικής με τον Θεοδόση Η., πιστοποιημένο προσωπικό γυμναστή και ειδικό στη διορθωτική άσκηση και αποκατάσταση με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο Θεοδόσης αξιοποιεί τα επαγγελματικά του προσόντα από την Εθνική Ακαδημία Αθλητιατρικής (NASM) και την πιστοποίησή του ως TRX Trainer για να παρέχει εξατομικευμένες προπονήσεις που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις μοναδικές σας ανάγκες και στόχους.

Με έμφαση στην προσωπική προπόνηση, η Theodosis σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης που βελτιστοποιούν την απόδοσή σας, ενισχύουν τη σωματική σας δύναμη και βελτιώνουν τη συνολική σας ευεξία. Είτε είστε αρχάριος που ξεκινάει το ταξίδι της γυμναστικής σας είτε αθλητής που θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του, η εξατομικευμένη προσέγγιση της Theodosis διασφαλίζει ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Εκτός από την προσωπική προπόνηση, η Theodosis παρέχει επίσης εξειδικευμένη καθοδήγηση σχετικά με τα συμπληρώματα και τη διατροφή. Κατανοώντας ότι μια ισορροπημένη διατροφή είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την επίτευξη των στόχων γυμναστικής, η Theodosis προσφέρει διατροφικές οδηγίες και σχέδια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα προπόνησής σας. Αυτή η ολιστική προσέγγιση διασφαλίζει ότι τροφοδοτείτε το σώμα σας με τα βέλτιστα καύσιμα για καλύτερη απόδοση και ταχύτερη αποκατάσταση.

Bio

Γνωρίστε τον Θεοδόση Η, τον αφοσιωμένο προσωπικό σας γυμναστή με πάνω από έξι χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Ως απόφοιτος της NASM και πιστοποιημένος εκπαιδευτής TRX, ο Θεοδόσης διαθέτει πλούσιες γνώσεις και εμπειρία στις προπονήσεις του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Θεοδόσης έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες γυμναστηρίων στη Θεσσαλονίκη, βελτιώνοντας τις δεξιότητές του και διευρύνοντας την οπτική του για τη γυμναστική. Αποστολή του είναι να καθοδηγήσει τους πελάτες του στο δικό τους μαγικό ταξίδι προς τη σωματική ευημερία, φέρνοντάς τους πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους με κάθε συνεδρία.

Κάντε το πρώτο βήμα για την επίτευξη των στόχων σας σήμερα με τον Θεοδόση Χ. Η εμπειρία του στην προσωπική προπόνηση, τη διορθωτική άσκηση και τη διατροφική καθοδήγηση θα σας προσφέρει την ολοκληρωμένη υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.