Πετύχετε τους στόχους σας με τον Christos.T, Personal Trainer | Θεσσαλονίκη

christos

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ο Christos.T είναι ένας γνωστός personal trainer με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες γυμναστικής σε άτομα όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης. Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και πιστοποίησης από την Εθνική Ακαδημία Αθλητιατρικής (NASM). Ως εκπαιδευτής ποδηλασίας εσωτερικού χώρου και ναυαγοσώστης, ο Χρήστος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους πελάτες του να επιτύχουν τους στόχους τους σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Προσωπική προπόνηση: Είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, είτε για ανάπτυξη δύναμης, είτε για αποκατάσταση τραυματισμών.
  • Οδηγίες ποδηλασίας εσωτερικού χώρου: Ένας διασκεδαστικός, ενεργητικός τρόπος για να κάψετε θερμίδες.
  • Εκπαίδευση ναυαγοσώστη: Αποκτήστε κρίσιμες δεξιότητες διάσωσης ζωών με την εκπαίδευση ναυαγοσώστη, ιδανική για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στην ασφάλεια των υδάτων ή απλά να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην κολύμβηση.

Bio

Ο Χρήστος εργάζεται στον κλάδο της γυμναστικής εδώ και αρκετά χρόνια, βοηθώντας τους πελάτες να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους. Το πάθος του για τη γυμναστική και το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο τον έχουν εφοδιάσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την παροχή αποτελεσματικών προγραμμάτων γυμναστικής. Είτε πρόκειται για προσωπική προπόνηση, ποδηλασία εσωτερικού χώρου ή ναυαγοσωστική προπόνηση, ο Χρήστος χρησιμοποιεί την εμπειρία του για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες του βρίσκονται στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων τους.

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.