Υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ από την Ιωάννα | Αθήνα

candice-picard-1dwRuFgDr0o-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Απογειώστε την ομορφιά σας με την Ιωάννα, μια επαγγελματία makeup artist με έδρα την Αθήνα, που ειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ, το μακιγιάζ για εκδόσεις και ειδικές εκδηλώσεις. Είτε προετοιμάζεστε για την ξεχωριστή σας ημέρα, είτε πηγαίνετε σε μια λαμπερή εκδήλωση, είτε χρειάζεστε μια εξαιρετική εμφάνιση για μια φωτογράφιση, το επιδέξιο άγγιγμα της Ιωάννας ενισχύει τη φυσική σας ομορφιά, ενώ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας.

Η γνώση των διαφόρων τεχνικών μακιγιάζ, σε συνδυασμό με την κατανόηση των διαφορετικών τύπων δέρματος και δομών του προσώπου, της επιτρέπει να δημιουργεί ευέλικτες εμφανίσεις προσαρμοσμένες σε κάθε άτομο. Η Ιωάννα αφιερώνει χρόνο για να κατανοήσει τις προτιμήσεις των πελατών της, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την αυτοπεποίθησή τους με κάθε εφαρμογή μακιγιάζ.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Για τις νύφες και τους συνοδούς τους, η Ιωάννα παρέχει υπηρεσίες μακιγιάζ κατά παραγγελία, σχεδιασμένες να σας κάνουν να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα τη μεγάλη μέρα. Το νυφικό μακιγιάζ της όχι μόνο ενισχύει τη φυσική σας ομορφιά, αλλά και εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, διατηρώντας σας φρέσκια και λαμπερή καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Κατόπιν αιτήματος, η Ιωάννα προσφέρει τις υπηρεσίες της εκτός Αθηνών, επεκτείνοντας την τεχνογνωσία της σε πελάτες σε διάφορες περιοχές. Αυτή η υπηρεσία επί τόπου εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και χωρίς άγχος εμπειρία για τους πελάτες, καθώς η Ιωάννα φέρνει την επαγγελματική της εγκατάσταση στην ευκολία του χώρου που προτιμάτε.

Bio

Γνωρίστε την Ιωάννα, την επαγγελματία μακιγιέζ σας στην Αθήνα. Με ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο που καλύπτει το μακιγιάζ νυφικών, εκδόσεων και ειδικών εκδηλώσεων, η Ιωάννα μεταφέρει το καλλιτεχνικό της όραμα και τις τεχνικές της δεξιότητες σε κάθε εφαρμογή μακιγιάζ. Η κατανόηση της θεωρίας των χρωμάτων, των τεχνικών εφαρμογής και της επίγνωσης των τάσεων διασφαλίζει ότι η εμφάνιση κάθε πελάτη είναι ενημερωμένη και ταιριάζει στο προσωπικό του στυλ.

Η αφοσίωσή της στην τέχνη της και η δέσμευσή της για την ικανοποίηση των πελατών της λάμπει σε κάθε ανακαίνιση. Η Ιωάννα πιστεύει στην ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς του καθενός και στο να τον κάνει να νιώθει αυτοπεποίθηση και λάμψη.

Κλείστε το ραντεβού σας με την Ιωάννα σήμερα για μια μεταμορφωτική εμπειρία μακιγιάζ. Αφήστε τη να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση για την επόμενη εκδήλωση ή ειδική περίσταση.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.