Babysitting | Κατερίνη

pexels-cottonbro-studio-6974747

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Εξασφαλίστε την ασφάλεια και την ευτυχία του παιδιού σας με την Ασπασία , την αφοσιωμένη και συμπονετική babysitter μας. Με πολυετή εμπειρία στην παιδική φροντίδα, η Aspasia παρέχει ένα περιβάλλον φροντίδας, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και προσεκτική φροντίδα για τους μικρούς σας φίλους.

  • Έμπειρη και αξιόπιστη babysitter
  • Ιστορικό στην εκπαίδευση της πρώτης παιδικής ηλικίας
  • Επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας διασκεδαστικής και ελκυστικής ατμόσφαιρας
  • Προσαρμογή σε διαφορετικές ηλικίες, ανάγκες και προτιμήσεις
  • Πιστοποιημένα CPR και Πρώτες Βοήθειες για την ηρεμία σας

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Διδασκαλία: Βελτιώστε τη μαθησιακή εμπειρία του παιδιού σας με εξατομικευμένες υπηρεσίες διδασκαλίας σε διάφορα μαθήματα.
  2. Φροντίδα ειδικών αναγκών: Λάβετε προσεκτική φροντίδα και υποστήριξη για παιδιά με ειδικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των μοναδικών τους απαιτήσεων.
  3. Διανυκτέρευση Babysitting: Απολαύστε μια ξέγνοιαστη βραδινή έξοδο ή απόδραση το Σαββατοκύριακο, ενώ η Ασπασία παρέχει προσεκτική φροντίδα για τα παιδιά σας.
  4. Ελαφρύ νοικοκυριό: Διατηρήστε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο με υπηρεσίες ελαφριάς καθαριότητας κατά τη διάρκεια των ωρών φύλαξης παιδιών.

Bio

Η Ασπασία είναι μια έμπειρη babysitter με πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας στην παροχή εξαιρετικής φροντίδας για παιδιά όλων των ηλικιών. Με ένα υπόβαθρο στην προσχολική εκπαίδευση και μια γνήσια αγάπη για τη δουλειά με τα παιδιά, η Ασπασία είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός ασφαλούς, ελκυστικού και φροντιστικού περιβάλλοντος για τα μικρά σας.

Η Ασπασία είναι πιστοποιημένη σε ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες, εξασφαλίζοντας ότι είναι καλά προετοιμασμένη να χειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει. Είναι επίσης εξειδικευμένη στην παροχή φροντίδας για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προσαρμόζοντας την προσέγγισή της στις μοναδικές απαιτήσεις κάθε παιδιού.

Εκτός από την εκτεταμένη εμπειρία της στη φροντίδα παιδιών, η Ασπασία έχει πάθος να βοηθάει τα παιδιά να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται μέσα από δραστηριότητες, παιχνίδια και κατασκευές που ταιριάζουν στην ηλικία τους. Προσφέρει επίσης φροντιστήρια και ελαφρές υπηρεσίες καθαριότητας, καθιστώντας την ανεκτίμητη πηγή για πολυάσχολες οικογένειες.

Εμπιστευτείτε την Aspasia P. με τη φροντίδα του παιδιού σας και αισθανθείτε σίγουροι ότι βρίσκεται σε ικανά, συμπονετικά χέρια.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.