Creative Hairdressing | Κέρκυρα

nicolas-flor-RbyHJAjgGx8-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ανακαλύψτε το τέλειο χτένισμά σας με τον Άλεξ, τον ταλαντούχο και έμπειρο κομμωτή μας, που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για άνδρες και γυναίκες. Από τα κομψά κοψίματα μέχρι τις ζωηρές χρωματικές θεραπείες, ο Άλεξ είναι αφοσιωμένος στο να σας βοηθήσει να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

  • Εξειδικευμένα κουρέματα για άνδρες και γυναίκες
  • Μοντέρνα και κλασικά στυλ προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας
  • Υψηλής ποιότητας θεραπείες βαφής μαλλιών για φρέσκια εμφάνιση
  • Επαγγελματική διαβούλευση για να εξασφαλίσετε το τέλειο στυλ
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Κομμωτήριο: Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με επαγγελματικό styling μαλλιών για ειδικές περιστάσεις, εκδηλώσεις ή απλά μια βραδινή έξοδο στην πόλη.
  2. Θεραπείες μαλλιών: Επισκευάστε και αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με θρεπτικές θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να αποκαταστήσουν τη φυσική ομορφιά και λάμψη τους.
  3. Balayage και Ombre: δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα.
  4. Κούρεμα και περιποίηση γενειάδας: Διατηρήστε τις τρίχες του προσώπου σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με τις υπηρεσίες περιποίησης και περιποίησης γενειάδας από ειδικούς.

Bio

Με έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση των τελευταίων τάσεων, ο Άλεξ είναι αφοσιωμένος στο να βοηθά τους πελάτες της να εκφράσουν την ατομικότητά τους μέσα από τα μαλλιά τους.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε μια διάσημη ακαδημία κομμωτικής, είναι έμπειρος σε διάφορες τεχνικές κοπής και χρωματισμού, εξασφαλίζοντας μια ευέλικτη γκάμα επιλογών για τους πελάτες που αναζητούν μια νέα εμφάνιση. Η τεχνογνωσία του Άλεξ περιλαμβάνει κοψίματα ακριβείας, balayage, ombre και διάφορες θεραπείες μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν την υγεία και την ομορφιά των μπούκλων σας.

Είτε αναζητάτε ένα νέο, φρέσκο κούρεμα είτε μια τολμηρή αλλαγή χρώματος, εμπιστευτείτε τον Άλεξ για να σας προσφέρει μια εξατομικευμένη και επαγγελματική εμπειρία κομμωτικής που θα σας αφήσει να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.