Dynamic Pilates | Κέρκυρα

pexels-pavel-danilyuk-6339401

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Αναζωογονήστε το σώμα σας και αυξήστε την ευλυγισία σας με τα δυναμωτικά μας μαθήματα Pilates υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Λ., του πιστοποιημένου εκπαιδευτή Pilates. Ανακαλύψτε μια τονωτική προπόνηση που εστιάζει στη δύναμη του κορμού, τη σωστή στάση του σώματος και την προσεκτική κίνηση.

  • Ολοκληρωμένη προπόνηση για ισορροπημένη μυϊκή ανάπτυξη
  • Ενισχύστε τη δύναμη του κορμού, την ευλυγισία και το συντονισμό
  • Βελτίωση της στάσης και της συνολικής ευθυγράμμισης του σώματος
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης
  • Ασκήσεις χαμηλής όχλησης για την υγεία των αρθρώσεων και την πρόληψη τραυματισμών

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Εξατομικευμένες συνεδρίες Pilates: Απολαύστε εξατομικευμένη καθοδήγηση και ατομική προσοχή σε ιδιωτικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στους συγκεκριμένους στόχους και τις ανάγκες σας.
  2. Pilates για αθλητές: Ενισχύστε και προετοιμάστε το σώμα σας με στοχευμένες ασκήσεις Pilates που έχουν σχεδιαστεί για βελτιωμένη αθλητική απόδοση και πρόληψη τραυματισμών.
  3. Senior Pilates: Μείνετε δραστήριοι και διατηρήστε την κινητικότητά σας με ήπιες ασκήσεις Pilates χαμηλής επιβάρυνσης, ειδικά σχεδιασμένες για ηλικιωμένους.
  4. Pilates & Stretching Fusion: Συνδυάστε ασκήσεις Pilates με εστιασμένες τεχνικές stretching για να βελτιώσετε την ευλυγισία και τη συνολική ευεξία.

Bio

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Pilates με πάνω από 6 χρόνια εμπειρίας, εμπνέοντας τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους. Ο Γιώργος, ειδικευμένος τόσο στο mat όσο και στο reformer Pilates, έχει δουλέψει με μια ποικιλία πελατών, από αρχάριους έως προχωρημένους.

Κατέχοντας πτυχίο στην Επιστήμη της Άσκησης, ο Γιώργος είναι αφοσιωμένος στο να παραμένει ενήμερος με τις τελευταίες μεθόδους και τεχνικές προπόνησης. Πιστεύει ότι το Pilates είναι μια ενδυναμωτική πρακτική που προάγει μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ σώματος και νου.

Ελάτε στα μαθήματα Pilates του Γιώργου και βιώστε τη μεταμορφωτική δύναμη της δυναμικής κίνησης στο ταξίδι σας προς ένα πιο δυνατό και ευέλικτο σώμα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.