Empowering Pilates | Κατερίνη

pexels-kampus-production-6922187

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Μεταμορφώστε το σώμα σας και ενισχύστε την ευλυγισία σας με τα αναζωογονητικά μαθήματα Pilates υπό την καθοδήγηση της Ισμηνης, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας Pilates. Ζήστε μια συναρπαστική προπόνηση που δίνει έμφαση στη σταθερότητα του πυρήνα, τη σωστή στάση του σώματος και την προσεκτική κίνηση.

  • Ολοκληρωμένη προπόνηση για ισορροπημένη μυϊκή ανάπτυξη
  • Ενίσχυση των βασικών μυών, ενίσχυση της ευελιξίας και βελτίωση της ισορροπίας
  • Προώθηση καλύτερης στάσης και συνολικής ευθυγράμμισης του σώματος
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης
  • Ήπιες ασκήσεις χαμηλής όχλησης για την υγεία των αρθρώσεων και την πρόληψη τραυματισμών

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Συνεδρίες Pilates ένας προς έναν: Επωφεληθείτε από την εξατομικευμένη προσοχή και την προσαρμοσμένη καθοδήγηση σε ιδιωτικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες και στόχους.
  2. Προγεννητικό & Μεταγεννητικό Pilates: Χτίστε με ασφάλεια δύναμη και ανθεκτικότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή ανακάμψτε μετά τον τοκετό με εξειδικευμένες ασκήσεις Pilates που έχουν σχεδιαστεί για μέλλουσες και νέες μητέρες.
  3. Senior Pilates: Διατηρήστε έναν ενεργό τρόπο ζωής και διατηρήστε την κινητικότητα με ήπιες ασκήσεις Pilates χαμηλής επιβάρυνσης, ειδικά σχεδιασμένες για ηλικιωμένους.
  4. Pilates & Διαλογισμός Fusion: Εμβαθύνετε την πρακτική σας με ένα συνδυασμό ασκήσεων Pilates και τεχνικών διαλογισμού, εστιάζοντας στην καλλιέργεια δύναμης, ευλυγισίας και εσωτερικής γαλήνης.

Bio

Η Ισμηνης είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και την παρακίνηση των πελατών στο δρόμο τους προς την ευεξία. Με ποικίλο υπόβαθρο στο mat και το reformer Pilates, η Izmini έχει συνεργαστεί με πελάτες διαφόρων επιπέδων δεξιοτήτων, από αρχάριους έως έμπειρους ασκούμενους, καθοδηγώντας τους προς τη βελτίωση της δύναμης, της ευελιξίας και της συνολικής ευεξίας.

Έχοντας πτυχίο στην Υγεία και τη Φυσική Αγωγή, η Izmini είναι αφοσιωμένη στη δια βίου μάθηση και στην τελειοποίηση των διδακτικών της ικανοτήτων. Είναι επίσης εκπαιδευμένη στο προγεννητικό/μεταγεννητικό Pilates, στο Pilates για ηλικιωμένους και στο Pilates & meditation fusion, επιτρέποντάς της να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών με ξεχωριστές ανάγκες και στόχους.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.