Energizing Pilates | Κέρκυρα

pexels-gustavo-fring-4148938

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ενισχύστε το σώμα σας και βελτιώστε την ευλυγισία σας με αναζωογονητικές προπονήσεις Pilates υπό την καθοδήγηση του Γιώργου , του πιστοποιημένου εκπαιδευτή μας Pilates. Ζήστε μια αναζωογονητική προπόνηση που δίνει έμφαση στη σταθερότητα του πυρήνα, τη σωστή στάση του σώματος και την προσεκτική κίνηση.

  • Ολοκληρωμένη προπόνηση για ισορροπημένη μυϊκή ανάπτυξη
  • Ενίσχυση των βασικών μυών, βελτίωση της ευελιξίας και ενίσχυση της ισορροπίας
  • Προώθηση καλύτερης στάσης και συνολικής ευθυγράμμισης του σώματος
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης
  • Ήπιες ασκήσεις χαμηλής όχλησης για την υγεία των αρθρώσεων και την πρόληψη τραυματισμών

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Εξατομικευμένες συνεδρίες Pilates: Επωφεληθείτε από την ατομική προσοχή και την εξατομικευμένη καθοδήγηση σε ιδιωτικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες και στόχους.
  2. Pilates για αθλητές: Βελτιώστε την αθλητική σας απόδοση και προλάβετε τους τραυματισμούς με στοχευμένες ασκήσεις Pilates σχεδιασμένες για αθλητές.
  3. Senior Pilates: Διατηρήστε έναν ενεργό τρόπο ζωής και διατηρήστε την κινητικότητα με ήπιες ασκήσεις Pilates χαμηλής επιβάρυνσης, ειδικά σχεδιασμένες για ηλικιωμένους.
  4. Pilates & Yoga Fusion: Εμβαθύνετε την πρακτική σας συνδυάζοντας τις ασκήσεις Pilates με τις ηρεμιστικές τεχνικές της γιόγκα, εστιάζοντας στην καλλιέργεια της δύναμης, της ευλυγισίας και της εσωτερικής γαλήνης.

Bio

Με ποικίλο υπόβαθρο στο mat και το reformer Pilates, ο Γιώργος έχει συνεργαστεί με πελάτες διαφόρων επιπέδων δεξιοτήτων, από αρχάριους έως έμπειρους ασκούμενους, καθοδηγώντας τους προς τη βελτίωση της δύναμης, της ευλυγισίας και της συνολικής ευεξίας.

Ο Γιώργος, κάτοχος πτυχίου στην Φυσική Αγωγή, είναι αφοσιωμένος στη δια βίου μάθηση και στην τελειοποίηση των διδακτικών του ικανοτήτων. Είναι επίσης εκπαιδευμένος στο Pilates για αθλητές, στο Pilates για ηλικιωμένους και στο Pilates & yoga fusion, επιτρέποντάς του να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών με ξεχωριστές ανάγκες και στόχους.

Ο Γιώργος πιστεύει ότι το Pilates είναι κάτι περισσότερο από μια απλή σωματική προπόνηση – είναι μια πρακτική που καλλιεργεί μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ σώματος και νου. Η διδακτική του προσέγγιση τονίζει τη σωστή στάση του σώματος, τις σκόπιμες κινήσεις και την επίγνωση του σώματος, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να βιώσουν πλήρως τα οφέλη του Pilates σε ένα ασφαλές και φροντιστικό περιβάλλον.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.