Expert Hair Styling | Βόλος

pexels-rodnae-productions-7755534

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Μεταμορφώστε την εμφάνισή σας με τη Μαρία , την εξειδικευμένη και έμπειρη κομμώτριά μας στο Βόλο. Η Μαρία ειδικεύεται στη δημιουργία εντυπωσιακών κουρεμάτων, χρωμάτων και στυλ που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και συμπληρώνουν το προσωπικό σας στυλ.

  • Εξατομικευμένα κουρέματα και στυλ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά
  • Εμπειρογνωμοσύνη σε διάφορες τεχνικές χρωματισμού, όπως balayage, ombre, και ανταύγειες
  • Υψηλής ποιότητας, επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών για διαρκή αποτελέσματα
  • Εξειδικευμένη στις τελευταίες τάσεις και τεχνικές για τα μαλλιά
  • Ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση σε μια άνετη ατμόσφαιρα

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Θεραπείες μαλλιών: Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με θρεπτικές και επανορθωτικές θεραπείες, όπως βαθιά περιποίηση, κερατίνη ή Olaplex.
  2. Styling για ειδικές περιστάσεις: Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό για κάθε εκδήλωση με εξειδικευμένα updos, πλεξούδες ή χτενίσματα, προσαρμοσμένα στο ντύσιμό σας και την περίσταση.
  3. Extensions μαλλιών: Προσθέστε μήκος, όγκο ή χρώμα στα μαλλιά σας με επαγγελματικές επεκτάσεις μαλλιών, οι οποίες εφαρμόζονται εξειδικευμένα για ένα φυσικό και απρόσκοπτο αποτέλεσμα.
  4. Νυφικά πακέτα μαλλιών: Εξασφαλίστε ότι εσείς και η νυφική σας παρέα θα έχετε τέλεια μαλλιά την ξεχωριστή σας ημέρα με εξατομικευμένα πακέτα νυφικών μαλλιών.

Bio

Η Μαρία είναι μια ταλαντούχα και έμπειρη κομμώτρια με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών μαλλιών που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και ενισχύουν το προσωπικό σας στυλ. Με πάθος για την τέχνη των μαλλιών και δέσμευση να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές, η Μαρία δημιουργεί εντυπωσιακά κουρέματα, χρώματα και στυλ που αφήνουν τους πελάτες της να αισθάνονται σίγουροι και όμορφοι.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε μια φημισμένη ακαδημία μαλλιών, η Μαρία είναι έμπειρη σε διάφορες τεχνικές χρωματισμού, όπως balayage, ombre και ανταύγειες. Προσφέρει επίσης μια σειρά από θεραπείες μαλλιών, extensions και υπηρεσίες styling για ειδικές περιστάσεις για να καλύψει όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Εμπιστευτείτε τη Μαρία με τα μαλλιά σας και ζήστε μια ζεστή, φιλική εξυπηρέτηση που θα σας αφήσει να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.