Flawless Makeup Services | Χαλκιδική

pexels-kampus-production-7514863

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά με την τέχνη της Μαρίας, της ταλαντούχας και έμπειρης makeup artist μας. Η Μαρία ειδικεύεται στη δημιουργία εντυπωσιακών εμφανίσεων για κάθε περίσταση, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να διασφαλίσει ότι θα δείχνετε και θα αισθάνεστε καλύτερα.

  • Εξατομικευμένες υπηρεσίες μακιγιάζ για κάθε εκδήλωση
  • Προϊόντα υψηλής ποιότητας, μακράς διάρκειας
  • Εμπειρία σε διάφορα στυλ και τεχνικές μακιγιάζ
  • Προσαρμοσμένη προσέγγιση για την ενίσχυση των μοναδικών χαρακτηριστικών σας
  • Ιδανικό για γάμους, φωτογραφήσεις και ειδικές περιστάσεις

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Νυφικό μακιγιάζ: Λάμψη και αυτοπεποίθηση την ξεχωριστή σας ημέρα με ένα προσαρμοσμένο νυφικό μακιγιάζ προσαρμοσμένο στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.
  2. Μαθήματα μακιγιάζ: Μάθετε τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ και αναπτύξτε τις δεξιότητές σας με εξατομικευμένα μαθήματα από τη Μαρία.
  3. Πακέτο μακιγιάζ και styling μαλλιών: Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια συνδυασμένη υπηρεσία μακιγιάζ και styling μαλλιών για μια στιλπνή και άψογη εμφάνιση.
  4. Μακιγιάζ για φωτογραφήσεις: Ξεχωρίστε στις επαγγελματικές σας φωτογραφίες με εξειδικευμένο μακιγιάζ προσαρμοσμένο στις ειδικές απαιτήσεις της φωτογραφίας.

Bio

Η Μαρία είναι μια παθιασμένη makeup artist με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ομορφιάς, βοηθώντας τις πελάτισσες να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα για διάφορες εκδηλώσεις και περιστάσεις. Με έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση των τεχνικών μακιγιάζ και των τάσεων, η Μαρία είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία άψογων εμφανίσεων που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά κάθε πελάτισσας.

Εκπαιδευμένη σε διάσημη ακαδημία μακιγιάζ, η Μαρία είναι ικανή σε διάφορα στυλ μακιγιάζ, από φυσικό έως λαμπερό. Χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας για να διασφαλίσει την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεών τους.

Είτε ετοιμάζεστε για γάμο, φωτογράφιση ή ειδική περίσταση, εμπιστευτείτε τη Maria D. για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα αποτυπώνει το μοναδικό σας στυλ και την προσωπικότητά σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.