Loving and Experienced Babysitting | Κέρκυρα

pexels-gustavo-fring-3985032

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Εμπιστευτείτε τη φροντίδα του παιδιού σας στη Μαρία , την αφοσιωμένη και εξειδικευμένη μπέιμπι σίτερ μας, η οποία φροντίζει για την καλή φροντίδα και ψυχαγωγία των μικρών σας. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο στην παιδική φροντίδα, η Μαρία επικεντρώνεται στην παροχή ενός ασφαλούς, διασκεδαστικού και φροντιστικού περιβάλλοντος για τα παιδιά σας.

  • Αξιόπιστη και έμπειρη babysitter
  • Εκπαίδευση στην παιδική ανάπτυξη και ψυχολογία
  • Έμφαση στη δημιουργία ευχάριστων και διεγερτικών δραστηριοτήτων
  • Προσαρμόζεται στις διαφορετικές ηλικίες, ανάγκες και ενδιαφέροντα των παιδιών
  • Πιστοποιημένα CPR και Πρώτες Βοήθειες για την ηρεμία σας

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Βοήθεια στο σπίτι: Υποστηρίξτε την ακαδημαϊκή επιτυχία του παιδιού σας με εξατομικευμένη βοήθεια και καθοδήγηση για το σπίτι.
  2. Φροντίδα ειδικών αναγκών: Εμπιστευτείτε τη Μαρία για την παροχή προσεκτικής φροντίδας και κατανόησης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καλύπτοντας τις μοναδικές απαιτήσεις τους.
  3. Προετοιμασία γεύματος: Απολαύστε την ευκολία της προετοιμασίας υγιεινών και φιλικών προς τα παιδιά γευμάτων κατά τη διάρκεια των ωρών φύλαξης παιδιών.
  4. Ελαφρύ νοικοκυριό: Διατηρήστε ένα καθαρό και οργανωμένο σπίτι με ελαφρές υπηρεσίες καθαριότητας, ενώ η Μαρία φροντίζει τα παιδιά σας.

Bio

Με ένα ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο στην παιδική ανάπτυξη και την ψυχολογία, η Μαρία είναι αφοσιωμένη στην προώθηση ενός ασφαλούς, ελκυστικού και φροντιστικού περιβάλλοντος για τα παιδιά που φροντίζει.

Η Μαρία είναι πιστοποιημένη με ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες, διασφαλίζοντας ότι είναι εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να προκύψει. Είναι επίσης έμπειρη στην παροχή φροντίδας για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προσαρμόζοντας την προσέγγισή της στις ατομικές ανάγκες κάθε παιδιού.

Εκτός από την εκτεταμένη εμπειρία της στη φροντίδα των παιδιών, η Μαρία έχει πάθος με τη διευκόλυνση της μάθησης και της ανάπτυξης των παιδιών μέσω δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και κατασκευών που ανταποκρίνονται στην ηλικία τους. Προσφέρει επίσης βοήθεια για το διάβασμα, προετοιμασία γευμάτων και ελαφρές υπηρεσίες καθαριότητας, γεγονός που την καθιστά πολύτιμο πλεονέκτημα για πολυάσχολες οικογένειες.

Εμπιστευτείτε τη Μαρία για τη φροντίδα του παιδιού σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε υπεύθυνα χέρια.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.