Mindful Pilates Classes | Χαλκιδική

pexels-cliff-booth-4056723

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ενισχύστε το σώμα σας και βελτιώστε την ευλυγισία σας με τα αναζωογονητικά μαθήματα Pilates υπό την καθοδήγηση της Σοφίας. Ζήστε μια μεταμορφωτική προπόνηση που εστιάζει στη σταθερότητα του κορμού, τη σωστή ευθυγράμμιση και την επίγνωση του σώματος.

  • Προπόνηση πλήρους σώματος για ισορροπημένη μυϊκή ανάπτυξη
  • Αύξηση της δύναμης του κορμού, της ευελιξίας και της σταθερότητας
  • Βελτίωση της στάσης και της συνολικής ευθυγράμμισης του σώματος
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης
  • Ασκήσεις χαμηλής όχλησης για την υγεία των αρθρώσεων και την πρόληψη τραυματισμών

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Ιδιωτικές συνεδρίες Pilates: Λάβετε εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση σε ατομικές συνεδρίες προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας.
  2. Pre/Postnatal Pilates: Με ασφάλεια ενισχύστε και φτιάξτε το σώμα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά τον τοκετό με εξειδικευμένες ασκήσεις Pilates που έχουν σχεδιαστεί για μέλλουσες και νέες μητέρες.
  3. Pilates για ηλικιωμένους: Μείνετε δραστήριοι και διατηρήστε την κινητικότητά σας με ήπιες ασκήσεις Pilates χαμηλής επιβάρυνσης, ειδικά σχεδιασμένες για ηλικιωμένους.
  4. Pilates & Yoga Fusion: Βελτιώστε την πρακτική σας με ένα μοναδικό μείγμα κινήσεων Pilates και γιόγκα, εστιάζοντας στη δύναμη, την ευλυγισία και τη χαλάρωση.

Bio

Η Σοφία είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates με πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και την έμπνευση των πελατών στο ταξίδι τους για ευεξία. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο στο mat και το reformer Pilates, η Σοφία έχει δουλέψει με ένα ευρύ φάσμα πελατών, από αρχάριους έως προχωρημένους, και τους έχει βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους για βελτίωση της δύναμης, της ευλυγισίας και της συνολικής ευεξίας.

Ελάτε στα μαθήματα Pilates της Sofia L. και ανακαλύψτε τη δύναμη της συνειδητής κίνησης στην πορεία σας προς ένα πιο δυνατό και ευέλικτο σώμα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.