Nourish Your Mind and Body | Βόλος

kaylee-garrett-GaprWyIw66o-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Συνδεθείτε με την εσωτερική σας γαλήνη και αγκαλιάστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με την Άννα Λ., την αφοσιωμένη και έμπειρη εκπαιδεύτρια γιόγκα στο Βόλο. Η Άννα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων γιόγκα σχεδιασμένων να καλύπτουν όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη και την ισορροπία τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα.

  • Μια ποικιλία στυλ γιόγκα, συμπεριλαμβανομένων των Hatha, Vinyasa και Yin yoga
  • Μαθήματα προσαρμοσμένα σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους ασκούμενους
  • Εστίαση στη σωστή ευθυγράμμιση, τεχνικές αναπνοής και ενσυνειδητότητα
  • Μικρά μεγέθη ομάδων για εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση
  • Ηρεμιστική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα για να ενισχύσετε την πρακτική σας

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα: Απολαύστε ατομική διδασκαλία και καθοδήγηση, προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας, με ιδιωτικές συνεδρίες γιόγκα.
  2. Εταιρική γιόγκα: Βελτιώστε την ευεξία και την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας με εξατομικευμένα μαθήματα εταιρικής γιόγκα σχεδιασμένα για την ομάδα σας.
  3. Προγεννητική γιόγκα: Υποστηρίξτε μια υγιή εγκυμοσύνη και προετοιμαστείτε για τον τοκετό με εξειδικευμένα μαθήματα προγεννητικής γιόγκα, με έμφαση στη χαλάρωση και την ήπια κίνηση.
  4. Σεμινάρια και καταφύγια γιόγκα: Εμβαθύνετε την πρακτική σας και τις γνώσεις σας για τη γιόγκα με καθηλωτικά εργαστήρια και καταφύγια, εξερευνώντας διάφορες πτυχές της φιλοσοφίας και της πρακτικής της γιόγκα.

Bio

Η Άννα είναι πιστοποιημένη και έμπειρη δασκάλα γιόγκα στο Βόλο, με πάθος να μοιράζεται τη μεταμορφωτική δύναμη της γιόγκα με τους μαθητές της. Με πάνω από 8 χρόνια διδακτικής εμπειρίας, η Άννα έχει αναπτύξει ένα μοναδικό στυλ διδασκαλίας που συνδυάζει τις γνώσεις της σε διάφορους κλάδους γιόγκα, όπως Hatha, Vinyasa και Yin yoga, με έμφαση στη σωστή ευθυγράμμιση, τις τεχνικές αναπνοής και την ενσυνειδητότητα.

Η Άννα πιστεύει ότι η γιόγκα είναι μια ολιστική πρακτική που μπορεί να ωφελήσει όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, το επίπεδο φυσικής κατάστασης ή την εμπειρία. Είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής και υποστηρικτικής ατμόσφαιρας στα μαθήματά της, διασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής αισθάνεται ευπρόσδεκτος και γαλουχημένος στο ταξίδι του στη γιόγκα.

Ελάτε στα μαθήματα γιόγκα της Άννας Λ. στο Βόλο και βιώστε τα αμέτρητα σωματικά και ψυχικά οφέλη που μπορεί να φέρει στη ζωή σας η τακτική πρακτική της γιόγκα.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.