Personalized Fitness | Κατερίνη

annie-spratt-0OzIvSj7klM-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Πετύχετε τους στόχους σας και βελτιώστε την ευεξία σας με τον Νίκο Κ., τον εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας γυμναστή. Ο Νίκος ειδικεύεται στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων προπόνησης που ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας ανάγκες, προτιμήσεις και ικανότητες.

  • Προσαρμοσμένα προγράμματα γυμναστικής σχεδιασμένα για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων σας
  • Εμπειρία σε διάφορες μεθόδους κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένης της δύναμης, της καρδιακής και της λειτουργικής κατάρτισης
  • Διατροφική καθοδήγηση και υποστήριξη για να συμπληρώσετε το ταξίδι σας στη γυμναστική
  • Παρακινητική και θετική προσέγγιση για συνεχή πρόοδο
  • Πιστοποιημένος και επαγγελματίας προσωπικός γυμναστής

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Ομαδικές συνεδρίες κατάρτισης: Ιδανικό για φίλους ή μέλη της οικογένειας που επιθυμούν να γυμναστούν μαζί.
  2. Προπόνηση ειδικά για αθλήματα: Βελτιώστε την αθλητική σας απόδοση με στοχευμένη προπόνηση που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας σε ένα συγκεκριμένο άθλημα.
  3. Αποκατάσταση τραυματισμών: Επανακτήστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τη δύναμη και την κινητικότητά σας μετά από έναν τραυματισμό με εξειδικευμένες ασκήσεις αποκατάστασης και καθοδήγηση.

Bio

Ο Νίκος Κ. είναι ένας παθιασμένος και έμπειρος προσωπικός γυμναστής με πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας, βοηθώντας τους πελάτες του να επιτύχουν τους γυμναστικούς τους στόχους και να βελτιώσουν τη συνολική τους ευεξία. Με ισχυρό υπόβαθρο σε διάφορες μεθόδους προπόνησης, ο Νίκος δεσμεύεται να σχεδιάζει αποτελεσματικά και ευχάριστα προγράμματα προπόνησης που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη.

Έχοντας αποκτήσει πτυχίο στην αθλητική επιστήμη και αρκετές πιστοποιήσεις γυμναστικής, ο Νίκος γνωρίζει καλά την προπόνηση δύναμης, τις καρδιακές ασκήσεις, τη λειτουργική προπόνηση και την ειδική προπόνηση για αθλήματα. Προσφέρει επίσης πολύτιμη διατροφική καθοδήγηση και υποστήριξη, εξασφαλίζοντας μια ολιστική προσέγγιση στο ταξίδι σας στη γυμναστική.

Είτε θέλετε να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε μυϊκή δύναμη, να βελτιώσετε την αθλητική σας απόδοση ή απλά να νιώσετε καλύτερα στην καθημερινή σας ζωή, εμπιστευτείτε τον Νίκο Κ. για να σας παρέχει την εξατομικευμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας και να διατηρήσετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.