Professional Makeup | Κέρκυρα

pexels-antoni-shkraba-5178005

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας με την Αμαλία, την ταλαντούχα και έμπειρη makeup artist μας. Εξειδικευμένη σε διάφορα στυλ και τεχνικές μακιγιάζ, η Amalia είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να πετύχετε την τέλεια εμφάνιση για κάθε περίσταση.

  • Ειδική εφαρμογή μακιγιάζ για όλους τους τύπους και τους τόνους δέρματος
  • Ευρεία γκάμα στυλ μακιγιάζ, από φυσικό έως λαμπερό
  • Προϊόντα μακιγιάζ υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας
  • Εξατομικευμένη διαβούλευση για να εξασφαλίσετε την επιθυμητή σας εμφάνιση
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια για ένα εκπληκτικό, άψογο φινίρισμα

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Νυφικό μακιγιάζ: Με υπηρεσίες νυφικού μακιγιάζ προσαρμοσμένες στο μοναδικό σας στυλ.
  2. Μαθήματα μακιγιάζ: Μάθετε τα κόλπα του επαγγέλματος με εξατομικευμένα μαθήματα μακιγιάζ, διδάσκοντάς σας πώς να δημιουργήσετε την επιθυμητή σας εμφάνιση στο σπίτι.
  3. Μακιγιάζ ειδικών εφέ: Ξεχωρίστε από το πλήθος με δημιουργικό και εντυπωσιακό μακιγιάζ ειδικών εφέ για θεματικές εκδηλώσεις ή φωτογραφήσεις.
  4. Επεκτάσεις βλεφαρίδων: Προσθέστε όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας με επαγγελματικές υπηρεσίες επέκτασης βλεφαρίδων για μια δραματική, αλλά φυσική εμφάνιση.

Bio

Η Αμαλία, είναι μια εξαιρετικά εξειδικευμένη και έμπειρη makeup artist με πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας, αφοσιωμένη στη δημιουργία εντυπωσιακών μακιγιάζ που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των πελατών της. Με έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και πάθος για την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις, η Αμαλία, δεσμεύεται να παρέχει εξατομικευμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες μακιγιάζ.

Η Αμαλία, είναι έμπειρη σε διάφορες τεχνικές και στυλ μακιγιάζ, εξασφαλίζοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για τις πελάτισσες που αναζητούν μια νέα εμφάνιση. Η εμπειρία της Amalia περιλαμβάνει καθημερινό μακιγιάζ, μακιγιάζ ειδικών εκδηλώσεων, νυφικό μακιγιάζ και μακιγιάζ ειδικών εφέ.

Εμπιστευτείτε την Αμαλία, με τις ανάγκες σας για μακιγιάζ και ζήστε μια εξατομικευμένη, επαγγελματική υπηρεσία μακιγιάζ που θα σας αφήσει να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφες, εσωτερικά και εξωτερικά.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.