Relaxing Massage Therapy | Κέρκυρα

alan-caishan-cU53ZFBr3lk-unsplash (1)

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση με την Ελένη Κ., την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη θεραπεύτρια μασάζ. Προσφέροντας μια σειρά από τεχνικές μασάζ προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, η Ελένη είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να βρείτε ανακούφιση από το άγχος, την ένταση και τον πόνο.

  • Εξατομικευμένες συνεδρίες θεραπείας μασάζ
  • Ανακούφιση από το άγχος, την ένταση και τον μυϊκό πόνο
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας, της ευελιξίας και της ποιότητας του ύπνου
  • Διάφορες τεχνικές μασάζ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας
  • Επαγγελματικό, ηρεμιστικό περιβάλλον για χαλάρωση

Πρόσθετες υπηρεσίες

Επιπλέον υπηρεσίες:

  1. Μασάζ βαθιών ιστών: Απελευθερώστε τη βαθιά μυϊκή ένταση και βελτιώστε την ευλυγισία με ένα εστιασμένο μασάζ βαθιών ιστών που στοχεύει στους σφιχτούς, πονεμένους μύες.
  2. Μασάζ αρωματοθεραπείας: Ενισχύστε την εμπειρία του μασάζ σας με τα καταπραϋντικά αρώματα των αιθέριων ελαίων για πρόσθετη χαλάρωση και ανακούφιση από το στρες.
  3. Μασάζ με θερμή πέτρα: Λιώστε την ένταση και τη δυσκαμψία με ένα θεραπευτικό μασάζ με ζεστές πέτρες που χρησιμοποιεί ζεστές πέτρες για να βοηθήσει στη χαλάρωση των μυών και τη βελτίωση της κυκλοφορίας.
  4. Προγεννητικό μασάζ: Ανακουφίστε με ασφάλεια τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και προάγετε τη χαλάρωση για τις μέλλουσες μητέρες με ένα εξειδικευμένο προγεννητικό μασάζ.

Bio

Η Ελένη είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια μασάζ με εμπειρία στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών μασάζ στους πελάτες της. Με πάθος να βοηθήσει τους πελάτες της να πετύχουν τους στόχους τους για ευεξία, η Ελένη εστιάζει στην παροχή εξατομικευμένων θεραπειών που προάγουν τη χαλάρωση, ανακουφίζουν από το στρες και αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες περιοχές δυσφορίας.

Εκπαιδευμένη σε διάφορες τεχνικές μασάζ, η Ελένη έχει την ικανότητα να προσαρμόζει την προσέγγισή της στις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Η εξειδίκευσή της περιλαμβάνει μασάζ βαθιών ιστών, σουηδικό μασάζ, μασάζ με ζεστές πέτρες και προγεννητικό μασάζ, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών για τους πελάτες της.

Σε ένα επαγγελματικό και ήρεμο περιβάλλον, η Ελένη προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία θεραπείας μασάζ, βοηθώντας σας να βρείτε ανακούφιση από το άγχος, την ένταση και τον πόνο, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική σας ευεξία.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.