Scenic Hiking Adventures | Χακιδική

Adventure, travel, tourism, hike and people concept. Group of smiling friends with backpacks outdoors

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Εξερευνήστε τα μαγευτικά τοπία της Χαλκιδικής με τις πεζοπορικές εκδρομές μας με την Κατερίνα , την έμπειρη οδηγό πεζοπορίας μας. Βυθιστείτε στη φύση και ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς, απολαμβάνοντας τα σωματικά και ψυχικά οφέλη της πεζοπορίας.

  • Πεζοπορίες με ξεναγό σε εκπληκτικά ελληνικά τοπία
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης
  • Βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, της δύναμης και της αντοχής
  • Εξερευνήστε τον τοπικό πολιτισμό, την ιστορία και τη φυσική ομορφιά
  • Συνδεθείτε με τη φύση και βρείτε εσωτερική γαλήνη

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Ιδιωτικές περιηγήσεις πεζοπορίας: Απολαύστε εξατομικευμένη προσοχή και εξατομικευμένες διαδρομές προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές σας σε μια ιδιωτική περιήγηση πεζοπορίας.
  2. Εκδρομές πεζοπορίας & γιόγκα: Συνδυάστε την αναζωογονητική εμπειρία της πεζοπορίας με την ηρεμιστική πρακτική της γιόγκα για το απόλυτο καταφύγιο ευεξίας.
  3. Πεζοπορία για αρχάριους: Μάθετε τα βασικά της πεζοπορίας, συμπεριλαμβανομένων βασικών τεχνικών, συμβουλών ασφαλείας και κατάλληλου εξοπλισμού, σε ένα υποστηρικτικό και φιλικό προς τους αρχάριους περιβάλλον.
  4. Περιηγήσεις πεζοπορίας και φωτογραφίας: Αποτυπώστε την εκπληκτική ομορφιά των τοπίων της Ελλάδας με πεζοπορίες με οδηγό, σχεδιασμένες για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Bio

Η Κατερίνα είναι μια παθιασμένη ξεναγός πεζοπορίας με πάνω από 5 χρόνια εμπειρίας στην καθοδήγηση ομάδων σε αξέχαστες περιπέτειες στα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας. Με μια βαθιά αγάπη για τη φύση και μια τεράστια γνώση του τοπικού πολιτισμού, της ιστορίας και της χλωρίδας, η Κατερίνα εξασφαλίζει ότι κάθε πεζοπορία είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Η Κατερίνα, πιστοποιημένη Wilderness First Responder, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ετοιμότητα σε όλες τις πεζοπορικές εκδρομές της. Είναι εξειδικευμένη στον σχεδιασμό διαδρομών και στην πλοήγηση, φροντίζοντας ώστε κάθε πεζοπορία να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ικανότητες και τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε την Κατερίνα σε μια γραφική περιπέτεια πεζοπορίας και ζήστε την εκπληκτική ομορφιά της Ελλάδας, αποκομίζοντας παράλληλα τα σωματικά και ψυχικά οφέλη της σύνδεσης με τη φύση.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.