Soulful Yoga Practice | Χαλκιδική

young-woman-gc6941ea66_1920

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και εσωτερικής γαλήνης με την Άννα, την αφοσιωμένη και πιστοποιημένη εκπαιδεύτριά μας στη γιόγκα. Απολαύστε μεταμορφωτικές συνεδρίες γιόγκα που επικεντρώνονται στην εναρμόνιση του σώματος, του νου και του πνεύματος μέσω της συνειδητής κίνησης και της αναπνοής.

  • Ολιστική πρακτική γιόγκα για όλα τα επίπεδα
  • Βελτίωση της δύναμης, της ευελιξίας και της ισορροπίας
  • Μείωση του στρες, του άγχους και προώθηση της χαλάρωσης
  • Διάφορα στυλ γιόγκα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας
  • Συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και βρείτε ηρεμία

Πρόσθετες υπηρεσίες

Επιπλέον υπηρεσίες:

  1. Ιδιωτικές συνεδρίες γιόγκα: Απολαύστε εξατομικευμένη καθοδήγηση και προσοχή σε ατομικές συνεδρίες που έχουν σχεδιαστεί για να εμβαθύνουν την πρακτική σας και να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες.
  2. Restorative Yoga: Απολαύστε βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση από το στρες με ήπιες, υποστηριζόμενες στάσεις που επιτρέπουν στο σώμα να απελευθερώσει πλήρως την ένταση.
  3. Προγεννητική γιόγκα: Υποστηρίξτε με ασφάλεια την εγκυμοσύνη σας και προετοιμαστείτε για τον τοκετό με εξειδικευμένα μαθήματα προγεννητικής γιόγκα που εστιάζουν στις μοναδικές ανάγκες των μέλλουσων μητέρων.
  4. Εργαστήρια γιόγκα και διαλογισμού: Επεκτείνετε την πρακτική σας με καθηλωτικά εργαστήρια που συνδυάζουν τις φυσικές πτυχές της γιόγκα με τεχνικές διαλογισμού για μια ολιστική εμπειρία.

Bio

Η Άννα είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας και μοιράζεται το πάθος της για τη γιόγκα με μαθητές όλων των επιπέδων. Εκπαιδευμένη σε διάφορα στυλ γιόγκα, συμπεριλαμβανομένων των Hatha, Vinyasa και Restorative, η Άννα είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός χώρου που φροντίζει τους μαθητές της να εξερευνήσουν την πρακτική τους και να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό.

Με μεγάλη έμφαση στην προσεκτική κίνηση, την αναπνοή και την ευθυγράμμιση, τα μαθήματα της Άννας παρέχουν μια ισορροπημένη και ολιστική προσέγγιση στην ευεξία. Το ζεστό και συμπονετικό στυλ διδασκαλίας της ενθαρρύνει τους μαθητές να ακούν το σώμα τους και να τιμούν το μοναδικό τους ταξίδι στο στρώμα.

Ελάτε στα μαθήματα γιόγκα της Άννας και βιώστε τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ψυχωμένης πρακτικής γιόγκα, που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την αληθινή σας ουσία, καλλιεργώντας παράλληλα τη δύναμη, την ευλυγισία και την εσωτερική γαλήνη.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.