Stunning Makeup | Βόλος

chalo-garcia-4gK1Vy2sdJ0-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά με την Αλεξάνδρα , την ταλαντούχα και έμπειρη makeup artist μας στο Βόλο. Η Alexandra ειδικεύεται στη δημιουργία εξατομικευμένων μακιγιάζ που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση για κάθε περίσταση.

  • Προσαρμοσμένες υπηρεσίες μακιγιάζ για γάμους, ειδικές εκδηλώσεις και φωτογραφήσεις
  • Εμπειρία σε διάφορα στυλ μακιγιάζ, από φυσικό και διακριτικό έως τολμηρό και δραματικό
  • Προϊόντα μακιγιάζ υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας για άψογα αποτελέσματα
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια και εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε πελάτη
  • Επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Μαθήματα μακιγιάζ: Μάθετε τα μυστικά της επαγγελματικής εφαρμογής μακιγιάζ με εξατομικευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το επίπεδο δεξιοτήτων σας.
  2. Ψεύτικες βλεφαρίδες: Προσθέστε μια πινελιά γοητείας και δράματος στο μακιγιάζ σας με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που εφαρμόζονται από ειδικούς.
  3. Μακιγιάζ με αερογράφο: Απολαύστε την άψογη, μακράς διάρκειας κάλυψη του μακιγιάζ με αερογράφο, ιδανική για ειδικές εκδηλώσεις και φωτογραφήσεις.
  4. Νυφικά πακέτα μακιγιάζ: Εξασφαλίστε ότι εσείς και η νυφική σας παρέα θα δείχνετε τέλειες την ξεχωριστή σας ημέρα με εξατομικευμένα πακέτα νυφικού μακιγιάζ.
Alexandra X. makeup artist in Volos

Bio

Η Αλεξάνδρα είναι μια παθιασμένη και έμπειρη makeup artist, αφοσιωμένη στην ενίσχυση της φυσικής σας ομορφιάς και στο να σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση για κάθε περίσταση. Με έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση της θεωρίας των χρωμάτων και των τεχνικών μακιγιάζ, η Alexandra δημιουργεί εξατομικευμένες εμφανίσεις μακιγιάζ που αντικατοπτρίζουν πραγματικά το μοναδικό στυλ και την προσωπικότητά σας.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε μια διάσημη ακαδημία μακιγιάζ, η Αλεξάνδρα είναι έμπειρη σε διάφορα στυλ μακιγιάζ, από φυσικό και διακριτικό έως τολμηρό και δραματικό. Ειδικεύεται επίσης στο μακιγιάζ γάμου, εξασφαλίζοντας ότι οι νύφες και οι νυφικές τους παρέες θα δείχνουν και θα νιώθουν τον καλύτερο εαυτό τους την ξεχωριστή τους ημέρα.

Εμπιστευτείτε την Αλεξάνδρα με τις ανάγκες σας για μακιγιάζ και ζήστε μια επαγγελματική, φιλική εξυπηρέτηση που θα σας αφήσει να δείχνετε και να αισθάνεστε όμορφες.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.