Stylish Hairdressing | Χαλκιδική

pexels-rodnae-productions-7755651

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Μεταμορφώστε την εμφάνισή σας και απογειώστε το στυλ σας με την Κατερίνα Σ., την ικανή και παθιασμένη κομμώτριά μας. Εξειδικευμένη στη δημιουργία εντυπωσιακών κουρεμάτων και χρωματικών θεραπειών, η Κατερίνα είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να πετύχετε το χτένισμα των ονείρων σας.

  • Ειδικά κουρέματα για όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών
  • Προσαρμοσμένα στυλ που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας
  • Υψηλής ποιότητας θεραπείες βαφής μαλλιών για μια νέα ζωντανή εμφάνιση
  • Επαγγελματική διαβούλευση για να εξασφαλίσετε το ιδανικό χτένισμα
  • Εστίαση στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς των μαλλιών

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Κομμωτήριο: Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό για κάθε περίσταση με επαγγελματικές υπηρεσίες styling μαλλιών, από κομψά χτενίσματα μέχρι κομψά, κομψά χτενίσματα.
  2. Θεραπείες μαλλιών: Αναζωογονήστε τις μπούκλες σας με θρεπτικές θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να αποκαταστήσουν τη λάμψη, τη δύναμη και τη διαχειρισιμότητα.
  3. Balayage και Ombre: Μείνετε στην τάση με τις τελευταίες τεχνικές βαφής μαλλιών, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, διαστασιοποιημένο αποτέλεσμα.
  4. Extensions μαλλιών: Προσθέστε άμεσο μήκος και όγκο στα μαλλιά σας με υψηλής ποιότητας, φυσικής εμφάνισης extensions μαλλιών.

Bio

Η Κατερίνα είναι μια ταλαντούχα κομμώτρια με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, η οποία προσφέρει πλούσιες γνώσεις και πάθος στη δουλειά της. Με ένα ταλέντο στη δημιουργικότητα και κατανόηση των τελευταίων τάσεων, η Κατερίνα δεσμεύεται να βοηθήσει τους πελάτες της να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ μέσω των μαλλιών τους.

Έχοντας τελειοποιήσει τις δεξιότητές της σε φημισμένη ακαδημία κομμωτικής, η Κατερίνα είναι ικανή σε διάφορες τεχνικές κοπής, βαφής και styling, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους πελάτες που αναζητούν μια νέα εμφάνιση. Η τεχνογνωσία της Κατερίνας περιλαμβάνει κοψίματα ακριβείας, balayage, ombre και μια σειρά από θεραπείες μαλλιών που στοχεύουν στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς των μαλλιών σας.

Εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας στην Κατερίνα και ζήστε την εμπειρία μιας εξατομικευμένης, επαγγελματικής κομμωτικής υπηρεσίας που θα σας αφήσει να αισθάνεστε σίγουροι και να δείχνετε υπέροχοι.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.