Therapeutic Massage | Χαλκιδική

pexels-karolina-grabowska-6629521

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ζήστε την εμπειρία της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης με την Ελένη , την εξειδικευμένη και έμπειρη θεραπεύτρια μασάζ. Η Ελένη ειδικεύεται σε διάφορες τεχνικές μασάζ, εστιάζοντας στην ανακούφιση από την ένταση, τη μείωση του στρες και την προώθηση της συνολικής ευεξίας.

  • Προσαρμοσμένες θεραπείες μασάζ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας
  • Εξειδίκευση σε μια σειρά από στυλ μασάζ, όπως σουηδικό, βαθύ ιστό και αθλητικό μασάζ
  • Χαλαρωτικό και ηρεμιστικό περιβάλλον για μια καθηλωτική εμπειρία
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια για στοχευμένη ανακούφιση του πόνου και της έντασης
  • Πιστοποιημένος και επαγγελματίας θεραπευτής μασάζ

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Αρωματοθεραπεία: Βελτιώστε την εμπειρία του μασάζ σας με τα καταπραϋντικά και θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων, προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας προτιμήσεις.
  2. Μασάζ με θερμή πέτρα: Απολαύστε βαθιά χαλάρωση και βελτιωμένη κυκλοφορία με την καταπραϋντική ζεστασιά της θεραπείας μασάζ με ζεστές πέτρες.
  3. Ρεφλεξολογία: Επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στο σώμα σας με μια στοχευμένη θεραπεία ρεφλεξολογίας που εστιάζει στα σημεία πίεσης στα πόδια.
  4. Προγεννητικό μασάζ: Ανακουφίστε με ασφάλεια τις ενοχλήσεις και το άγχος που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη με ένα εξειδικευμένο προγεννητικό μασάζ που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις μέλλουσες μητέρες.

Bio

Η Ελένη είναι μια άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη θεραπεύτρια μασάζ με πάνω από 9 χρόνια εμπειρίας, αφιερωμένη στην παροχή χαλαρωτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών μασάζ που προάγουν τη χαλάρωση, τη μείωση του στρες και τη συνολική ευεξία. Με βαθιά κατανόηση της ανατομίας και των διαφόρων τεχνικών μασάζ, η Ελένη δεσμεύεται να προσφέρει εξατομικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε διάσημο ινστιτούτο μασάζ, η Ελένη είναι έμπειρη σε διάφορα στυλ μασάζ, όπως το σουηδικό, το βαθύ μασάζ ιστών, το αθλητικό και το προγεννητικό μασάζ. Προσφέρει επίσης πρόσθετες υπηρεσίες όπως αρωματοθεραπεία, μασάζ με θερμές πέτρες και ρεφλεξολογία για μια ολοκληρωμένη, ολιστική εμπειρία.

Εμπιστευτείτε την Ελένη με τις ανάγκες σας για μασάζ και ζήστε μια εξατομικευμένη, επαγγελματική υπηρεσία μασάζ που θα σας αφήσει να αισθάνεστε χαλαροί, ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.