Transform Your Nails | Βόλος

proffecional manicure

Φόρμα κράτησης

nail care
proffecional manicure
Weading maniqure

Περιγραφή υπηρεσίας

Απολαύστε την απόλυτη περιποίηση και φροντίδα των νυχιών σας με τη Βάσω , εξειδικευμένη και προσεκτική μας περιποίηση νυχιών στο Βόλο. H Βάσω προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών νυχιών που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την ομορφιά και την υγεία των νυχιών σας.

  • Εξειδικευμένο μανικιούρ και πεντικιούρ για άψογη φροντίδα των νυχιών
  • Επεκτάσεις νυχιών σε τζελ και ακρυλικό για πρόσθετο μήκος και αντοχή
  • Τέχνη και σχεδιασμός νυχιών για μια μοναδική και κομψή εμφάνιση
  • Προϊόντα νυχιών υψηλής ποιότητας, μακράς διάρκειας για εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την εμπειρία της περιποίησης των νυχιών σας

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Επισκευή νυχιών: Αποκαταστήστε τα κατεστραμμένα νύχια με επαγγελματικές υπηρεσίες επιδιόρθωσης νυχιών, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών ενδυνάμωσης νυχιών.
  2. Θεραπείες με παραφίνη: Περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας με ενυδατικές θεραπείες παραφίνης που μαλακώνουν και αναζωογονούν το δέρμα σας.
  3. Εργαστήρια περιποίησης νυχιών: Μάθετε τα μυστικά της επαγγελματικής φροντίδας και του σχεδιασμού νυχιών με πρακτικά εργαστήρια και εκπαιδευτικές συνεδρίες.
  4. Νυφικά πακέτα νυχιών: περιλαμβάνουν μανικιούρ, πεντικιούρ και nail art για εσάς και τη νυφική σας παρέα.

Bio

Η Βάσω είναι μια αφοσιωμένη και έμπειρη ειδικός στην περιποίηση νυχιών στο Βόλο, με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών νυχιών που ενισχύουν την ομορφιά και την υγεία των νυχιών σας. Το πάθος της Βάσος για την τέχνη των νυχιών και η δέσμευσή της να παραμένει ενήμερη για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές διασφαλίζει ότι οι πελάτες της λαμβάνουν πάντα φροντίδα υψηλής ποιότητας και εκπληκτικά αποτελέσματα.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε μια υψηλού κύρους ακαδημία νυχιών, η Βάσω είναι έμπειρη σε διάφορες υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, επεκτάσεις νυχιών με τζελ και ακρυλικό, καθώς και τέχνη και σχεδιασμό νυχιών. Είναι περήφανη για τη δημιουργία μιας χαλαρωτικής και άνετης ατμόσφαιρας για τους πελάτες της, κάνοντας την εμπειρία σας στην περιποίηση των νυχιών σας πραγματικά ευχάριστη.

Επιλέξτε τη Βάσω για τις ανάγκες σας σε φροντίδα νυχιών και βιώστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει μια επαγγελματική, προσεγμένη εξυπηρέτηση στη μεταμόρφωση των νυχιών σας και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.