Transformative Personal Training & Wellness με την Mandy F. | Paros

annie-spratt--l-eemJU0vE-unsplash

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Κάντε το πρώτο βήμα προς τη μεταμόρφωσή σας με τα προγράμματα προσωπικής προπόνησης της Mandy F. στην Πάρο. Οι εξατομικευμένες συνεδρίες της Mandy περιλαμβάνουν τη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, τη βελτίωση της στάσης του σώματος, την αποκατάσταση του πόνου ή του τραυματισμού και τη διατροφική συμβουλευτική. Ανεξάρτητα από το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης ή τους στόχους ευεξίας σας, τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα της Mandy θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε σημαντικά βήματα προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Πέρα από την παραδοσιακή προπόνηση φυσικής κατάστασης, η Mandy επεκτείνει τις γνώσεις της στην προπόνηση κολύμβησης, κατάλληλη για μαθητές όλων των επιπέδων ικανότητας. Η κολύμβηση όχι μόνο ενισχύει την αντοχή, τη μυϊκή δύναμη και την καρδιαγγειακή φυσική κατάσταση, αλλά βοηθά επίσης στη διατήρηση ενός ισορροπημένου και δραστήριου τρόπου ζωής.

Bio

Η Mandy F. είναι μια έμπειρη εκπαιδεύτρια γυμναστικής και ειδικός αποκατάστασης, με μια λαμπρή ιστορία στον τομέα της υγείας, της ευεξίας και της γυμναστικής. Διαθέτει πλούσια εμπειρία, από τη θητεία της ως Διευθύντρια Προγραμμάτων στο Κολέγιο μέχρι τη θέση της Λέκτορα στην Αθλητική Επιστήμη – Διαιτολογία και Αποκατάσταση. Η Mandy φημίζεται για τις ικανότητές της στην καθοδήγηση και τη διαχείριση, καθώς και για την ικανότητά της στην οργάνωση, τη δημιουργία ομάδων και την πληροφορική/γραφείο. Ως πιστοποιημένη επαγγελματίας στη διαχείριση του αθλητισμού, την αποκατάσταση και τη διατροφή, τα προσόντα της Mandy μαρτυρούν την αφοσίωσή της στην προώθηση ισχυρών κοινοτικών και κοινωνικών υπηρεσιών. Επί του παρόντος, προσφέρει online υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης και ευεξίας σε όλο τον κόσμο, διευρύνοντας την εμβέλεια των εξαιρετικών υπηρεσιών της. Δεσμευτείτε στο ταξίδι ευεξίας σας με τη Mandy και ζήστε μια μεταμόρφωση της φυσικής κατάστασης όπως ποτέ άλλοτε.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.