Transformative Yoga | Κέρκυρα

sport-g373744c30_1920

Φόρμα κράτησης

Περιγραφή υπηρεσίας

Ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και εσωτερικής γαλήνης με την Αλικιστή , την έμπειρη και αφοσιωμένη εκπαιδεύτριά μας στη γιόγκα. Η Αλικιστή ειδικεύεται σε διάφορα στυλ γιόγκα, βοηθώντας σας να βελτιώσετε την ευλυγισία, τη δύναμη και την πνευματική σας διαύγεια.

  • Προσαρμοσμένες συνεδρίες γιόγκα για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων
  • Εμπειρία σε μια σειρά από στυλ γιόγκα, όπως Hatha, Vinyasa και Yin Yoga
  • Έμφαση στην αναπνοή, το διαλογισμό και τις τεχνικές ενσυνειδητότητας
  • Ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για προσωπική ανάπτυξη
  • Πιστοποιημένος και επαγγελματίας εκπαιδευτής γιόγκα

Πρόσθετες υπηρεσίες

  1. Ιδιωτικές συνεδρίες γιόγκα: Απολαύστε εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση σε ατομικές συνεδρίες γιόγκα προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους.
  2. Γιόγκα για ανακούφιση από το στρες: Μάθετε συγκεκριμένες τεχνικές και πρακτικές γιόγκα που έχουν σχεδιαστεί για την ανακούφιση από το άγχος και την προώθηση της χαλάρωσης.
  3. Προγεννητική γιόγκα: Υποστηρίξτε το σώμα και το μυαλό σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με εξειδικευμένα μαθήματα προγεννητικής γιόγκα, που εστιάζουν σε ήπιες διατάσεις και αναπνοές.

Bio

Με βαθιά κατανόηση των διαφόρων στυλ γιόγκα, αναπνοών και τεχνικών διαλογισμού, η Αλικιστή είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός ασφαλούς και θρεπτικού χώρου για προσωπική ανάπτυξη.

Έχοντας εκπαιδευτεί σε φημισμένη σχολή γιόγκα, η Αλικιστή είναι γνώστης της Hatha, της Vinyasa και της Yin Yoga, καθώς και εξειδικευμένων πρακτικών όπως η προγεννητική γιόγκα και η γιόγκα για την ανακούφιση από το στρες. Προσφέρει επίσης ιδιωτικές συνεδρίες γιόγκα, εργαστήρια και ομαδικά μαθήματα για μια ευέλικτη και ολοκληρωμένη εμπειρία γιόγκα.

Εμπιστευτείτε την Αλικιστή με το ταξίδι σας στη γιόγκα και ζήστε μια μεταμορφωτική, εξατομικευμένη πρακτική που θα θρέψει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στη σελίδα Το ραντεβού μου, υπάρχει ένα τμήμα κράτησης από όπου μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα των παρόχων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για τις χρονοθυρίδες που προτιμάτε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις ή σύγχυση.

Μόλις κάνετε μια κράτηση, το My Rendez θα σας στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις σχετικά με την επικείμενη κράτησή σας. Αυτό βοηθά να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας διαφύγει καμία σημαντική λεπτομέρεια και μειώνει κάθε πιθανή σύγχυση.

Η πληρωμή καλύπτει το τέλος κράτησης. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που καταβάλλεται στην πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί το ραντεβού σας. Η υπόλοιπη πληρωμή θα γίνει απευθείας στον πάροχο υπηρεσιών κατά τη στιγμή του ραντεβού. Το ακριβές ποσό του τέλους κράτησης και της πληρωμής υπηρεσιών θα υπολογιστεί στο τελευταίο βήμα της φόρμας κράτησης.

Το My Rendez χρησιμοποιεί ένα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών για τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές με ασφάλεια χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες ή πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών.

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν και προσπαθούμε να παρέχουμε μια ευέλικτη εμπειρία κράτησης. Οι πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων αναφέρονται σαφώς στους όρους χρήσης μας. Με την εξέταση αυτών των όρων, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πολιτικές μας σχετικά με τις ακυρώσεις κρατήσεων και τις διαδικασίες επιστροφής χρημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειριστείτε τυχόν αλλαγές στην κράτησή σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Για να έρθετε σε επαφή, μπορείτε να βρείτε τα εύκολα προσβάσιμα στοιχεία επικοινωνίας μας στον ιστότοπό μας. Είτε προτιμάτε να επικοινωνήσετε μέσω , τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ειδική ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία επιτρέπει την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.